Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Büyükanne Outwitt 1.7.7 Anahtar Hileli Mod Apk

16.06.2021
1.735
A+
A-
Büyükanne Outwitt 1.7.7 Anahtar Hileli Mod Apk

Büyükanne Outwitt 1.7.7 Anahtar Hileli Mod Apk İndir Haziran

Granny Büyükanne Outwitt mod apk oyunumuzun son sürümünü getirdim. Hileli mod apk son Sürüm kilitsiz, inanılmaz bir korku oyunu denemeyen kalmasın.

Korku üzerine paylaştığım konuların neredeyse birinci sırasında olan korkunç Büyükanne bir arcade oyunu kategorisine giriyor ve tek kişilik bir oynanıyor.

Korku oyunlarını seven takipçilerim için en heyecan verici oyun olduğunu düşünüyorum. Bu oyunda sizi evinde yakalamak isteyen korkunç bir büyükanne var ama güvenliğinizi sağlamak için bu evden çıkmanız gerekiyor. Bunun için, çok korkunç görünen bu korkunç büyükanneden kendinizi kurtarmak için bu oyunu akıllıca oynamalısınız.
Kaçmaya ya da saklanmaya çalışırken ses çıkartmayın. Sağınızdaki solunuzdaki eşyalara sakın dokunup ses çıkararak yerinizi belli etmeyin. Çünkü Büyükanne Outwitt yani çok zeki ve çok keskin kulakları var.

 

ÖZELLİKLERİ

Bugün için en iyi korku oyunu

Grafikler bir harika

Sessiz olmalısınız

Eşyalara dokunmadan yürüyün

Saklanmak için yerler keşfedin

Büyükanneden kurtulmanın yolları kendi planınız olsun

Sınırsız Şans

Büyükanneden Tam Koruma

Görünmezlik

 

Büyükanne Outwitt 1.7.7

Büyükanne Outwitt 1.7.7

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum granny-1.7.8-mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın. Artık tüm Büyükannenin gözü üzerinizde olacak.

 

En Çok İndirilen Büyükanne Hileleri İçin TIKLAYIN

APKADMİN

? BÜYÜKANNE İNDİR ?

YEDEK LİNK

? BÜYÜKANNE İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.