Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

Bottle Shooting Game v2.6.9 Para Hileli Mod Apk

21.06.2021
644
A+
A-
Bottle Shooting Game v2.6.9 Para Hileli Mod Apk

Bottle Shooting Game v2.6.9 Para Hileli Mod Apk İndir 2021

Bugün gerçekten zevk alacağınız bir atış oyunu getirdim. Bottle Shooting, yani şişe kırma oyunu son sürüm. Karşınıza aldığınız şişeleri vurmaya çalışıp kıracaksınız. Bakalım ne kadar şişeyi ne kadar zamanda vuracaksınız görelim.

Çocukluğumuz elimizde sapanla geçti. Biz o dönemler şişe değil kuş vururduk ama şimdi üzülüyorum o kuşlara ne günah işlemişiz. Oyunumuza dönelim Bottle Shooting, zihninizi kullanarak şişeleri tek seferde indirmeniz gereken neredeyse bağımlılık yapacak derecede mobil oyunlardan biridir. Oyun, hoş ses efektleri, renkli tasarım, düzinelerce zorlu seviye, çevrimdışı mod ve daha pek çok şaşırtıcı özelliklerle dolu diyebilirim. Bu özellikleri görüp oyunun keyfini çıkarmak istemez misiniz?

Bence istersiniz oynaması da kay çünkü oyun tamamen parmaklarınızı kullanarak şişeleri hedef alarak vurmanız olacak.

Oyunda benim sevmediğim reklam türlerinden mesela video reklamlarını izleyerek bazı ödüller kazanabiliyorsunuz, tabi bu da sizin internetinizi götürür onun için bence bunlara gerek yok kır şişeleri gitsin.

 

Şişe Vurma Oyunu Mod Apk Özellikleri

Bir kere sınırsız parayı yazalım, sonrasında renkli şişeler, güzel grafikler, tek dokunuşlu kontroller, kullanıcı ara yüzü ve zorlu seviyeler gibi özellikleri bulunuyor.

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum bottle-shooting-game-2.6.9.mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

 

Diğer Pubg Mobile Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Bottle Shooting Game v2.6.9 Para Hileli Mod Apk

Bottle Shooting Game v2.6.9 Para Hileli Mod Apk

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.