Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Bloody Bastards v2.0.2.5 Sınırsız Para Mod Apk

30.06.2021
737
A+
A-
Bloody Bastards v2.0.2.5 Sınırsız Para Mod Apk

Bloody Bastards v2.0.2.5 Sınırsız Para Mod Apk İndir 2021

Bloody Bastards v2.0.2.5 Sınırsız Para son sürüm oyun hilesini paylaşıyorum. Bilinen bir oyun ve grafikler güzel sınırsız para oluşu zaten güzel ama dikkat edin ilk seviyeyi tamamladıktan sonra etkinleşiyor.

Piksel sanatı, 2D fizik ve ragdoll mekaniğinin benzersiz bir karışımıyla Bloody Bastards, bize güzel bir dövüş deneyimi veriyor.

Her bir eli ayrı ayrı kontrol etmek için ekranın her iki tarafına dokunun ve basılı tutun. Binlerce ölümcül kombinasyon oluşturmak için 150’den fazla farklı silah, kalkan, gövde, bacak, baş ve ayak teçhizatı arasından seçim yapabilirsiniz.

Bloody Bastards’da aldığınız sınırsız para ile karakteriniz için Silah, kalkan, zırh, pantolon, ayakkabı ve şapka ve diğer ekipmanları satın alabilirsiniz.

Unutmayın kullanacağınız iyi silahlar ve zırhlar ile rakiplerinizi yenme fırsatına sahip olacaksınız.

Sınırsız Para İlk seviyeyi tamamladıktan sonra artacak.

Bloody Bastards v2.0.2.5 oyununu mod.apk yani sınırsız para hileli olarak veriyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, istediğiniz silahlara, zırhlara sahip olabilirsiniz.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

KURULUM

Aşağıdaki vermiş olduğum Bloody-Bastards-v2-0-2-5-Mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

oyuna girdiğinizde para miktarınıza bakmanız yeterlidir. Paranız ilk seviyeyi geçtükten sonra artmaya başlar

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Bloody Bastards v2.0.2.5

Bloody Bastards v2.0.2.5

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.