Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

World War 2 v2.9.8 Sınırsız Para Hileli MOD APK

25.05.2021
1.183
A+
A-
World War 2 v2.9.8 Sınırsız Para Hileli MOD APK

World War 2: v2.9.8 Sınırsız Para Hileli MOD APK İndir Mayıs 2021

Bugün ikinci dünya savaşlarının gerçek yüzünü sizlere göstermek için bu güncel World War 2 oyununu getirdim. Dehşet görüntülerinin yanında harika grafikler ve ses efektleride bulunuyor.

Tanklar, eski silahlar, komutanlar, askerler hepsi size tarihin o korkunç yüzünü bir kez daha hatırlatacak, ve savaşların insanlara getirdiği dehşetin boyutunu bu oyunda daha çok iyi anlayacaksınız.

World War 2: v2.9.8 Sınırsız Para

World War 2: v2.9.8 Sınırsız Para

Türkiye olarak savaşlardan çok çekmiş bir milletiz. Tarihe bir de oyun oynarken bakmak isteyen takipçilerim World War 2 sınırsız para hileli oyununu kaçırmasın derim.

Savaş konusu her zaman ürkütücüdür ve soğuktur, her açıdan büyük farklılıklar gösterir. Tarihi belgelerde, edebi eserlerde, filmlerde ve hatta video oyunlarında anlatılır, ancak olayların kesin detaylarını tarihe yansıtmak mümkün değildir.

İnsanlığın en feci savaşını yeniden yaratın ve yaşayın. Savaş on milyonlarca insanın hayatına mal oldu. Dünyayı şimdiye kadarki en karanlık dönemine götürebildiğiniz kadar götürün. World War 2 savaş oyunumuzda, savaşın komutanlarından biri olacaksınız.

Ünlü generalleri savaşta seferber edin. Avantaj elde etmek ve düşmanı yenmek için cephelerde savaşın.

World War 2: v2.9.8 Sınırsız Para

World War 2: v2.9.8 Sınırsız Para

SAVAŞ KAYNAKLARI

-Para

-Yakıt

-Mineraller

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum world-war-2-mod-261-okuokubil-com mod apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Oyuna girdiğinizde para miktarınıza bakmanız yeterlidir.

 

Diğer Oyun Hilelerini Görmek İçin TIKLAYIN

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.