Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

My Town: Hotel v1.04 Kilitler Açık Mod Apk İndir 2021

05.05.2021
643
A+
A-
My Town: Hotel v1.04 Kilitler Açık Mod Apk İndir 2021

My Town: Hotel v1.04 Kilitler Açık Mod Apk İndir 2021

 

My Town: Hotel v1.04 Kilitler Açık olarak veriyorum. Oyun size eğlenceli bir dünya açıyor ve olaylar şehirdeki büyük bir otelde geçiyor. Otel tüm olanaklara ve modern donanıma sahip bir yerdir. 

My Town: Hotel v1.04 Kilitler Açık Mod Apk İndir 2021

Oyuna başladığınızda My Town: Hotel’in bazı karakterleri ile tanışacaksınız. Bir aile olabilir veya tatilde sadece tek bir karakter olarakta devam edebilirsiniz.
Müşterilerinizin iyi bir tatil geçirmelerine yardımcı olmak için yaratıcılığınızı kullanmalısınız. Her karakterin farklı ifadeleri vardır. Bunlar mutlu, kızgın, üzgün, ağlayan ifadelerdir.
My Town: Hotel, yorgunluğunuzu stresinizi atmanıza yardımcı olacak eğlenceli bir oyundur. Bu oyun sadece çocuklar için değil, hangi yaşta olursanız olun oynayabilirsiniz. Oyunda, oyuncuların keşfetmesi için birçok ilginç alan ve yerler bulunuyor.

ÖZELLİKLERİ

Çantalarınızı toplayın ve My Town Grand Hotel’de dinlendirici bir tatilin keyfini çıkarın.
Çantanız dan çıkarabileceğiniz yepyeni kıyafetler ve kostümler eklendi.
Tüm yeni karakterler eklendi ve şimdi otelde önceki oyunlardan sevdiklerinizle bile oynayabilirsiniz.

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten my-town-hotel-mod-1.04.mod.apk dosyasını indirip telefonunuza kurulumunu tamamlayarak oyuna giriş yapın.

TELEGRAM KANALIMA KATILIN GÜNCEL KALIN

dddd min

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: My Town güncel oyun indir, My Town hileli oyun indir, My Town: Hotel v1.04 Kilitler Açık indir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.