Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Grand Truck Simulator 2 v1.0.29k Para + Ehliyet Hileli Mod Apk İndir

12.05.2021
2.210
A+
A-
Grand Truck Simulator 2 v1.0.29k Para + Ehliyet Hileli Mod Apk İndir

Grand Truck Simulator 2 v1.0.29k Para + Ehliyet Hileli Mod Apk İndir

 

Bugün sizlere çok yakından tanıdığınız bir oyunun son sürümünü veriyorum. Bu oyunumuzun adı Grand Truck Simulator 2 v1.0.29k Sınırsız Para + Ehliyet Hilelidir.

Grand Truck Simulator 2 v1.0.29k Para + Ehliyet Hileli Mod Apk İndir

Grand Truck Simulator 2, parasal bakımdan stratejinin unsurları olan yüksek kaliteli bir kamyon şoförü simülatörüdür. 
Oyuna başladığınızda yine çeşitli yükler taşıyan güçlü traktörlerin sürücüleri olacak ve onları emniyetli bir şekilde yerlerine teslim edeceksiniz.
Diğer benzer oyunlardan farklı olarak, burada motor, şasi, lastikler vb. Olsun, kamyonun her önemli biriminin geliştirilmesi için elinizden geleni yapın ve parçaların fazla yıpranmamasına dikkat edin.
Aracın her bir öğesi yıpranır, bu nedenle aracınızın durumunu izlemeniz gerekir ve böylece yolculuk sırasında herhangi bir arıza meydana gelmeyecek emniyetli bir sürüş olacaktır.
Grand Truck Simulator 2 v1.0.29k oyununu sizlere MOD APK yani sınırsız para hileli, E sınıfı ehliyet hileli olarak veriyorum.
Verdiğim bu hileli dosya sayesinde istediğiniz araçları ve dorseleri satın alabilir, ağır yükleri kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

ÖZELLİKLERİ

Sınırsız Para
E ehliyeti

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten, Grand Truck Simulator 2 v1.0.29k MOD APK dosyasını indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Oyuna girdiğinizde paranız harcadıkça artar.

VİDEO ANLATIMI 


APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: Grand Truck Simulator 2 oyun indir, Grand Truck Simulator 2 v1.0.29k son sürüm, Grand Truck Simulator 2 v1.0.29k Para + Ehliyet Hileli

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.