Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Exiled Kingdoms v1.3.1167 Para Hileli Mod Apk

19.05.2021
755
A+
A-
Exiled Kingdoms v1.3.1167 Para Hileli Mod Apk

Exiled Kingdoms v1.3.1167 Para Hileli Mod Apk

Bugün sizlere Rpg son sürüm beğeneceğinizi umduğum bir oyunu veriyorum. Bu oyunumuzun adı Exiled Kingdoms RPG v1.3.1167 Para Hilelidir. Mod apk yani sınırsız para hileli olarak oynayıp oyunun keyfini sonuna kadar çıkarın.

The Exiled Kingdoms RPG, gizemli bir dünyayı keşfetmeye ve maceraya hazır mısınız? The Exiled Kingdoms RPG oyununu indirip yükledikten sonra giriş yaptığınızda Bir zamanların ünlü ve müreffeh İmparatorluğun artık eskisi gibi olmadığını göreceksiniz. Çünkü düşmanların saldırısına uğrayıp harabeye döndü.

Bu oyundaki amacınız eski bir yerleşimi keşfetmek ve orada şu anda bu dünyada yaşayan iblisler ve canavarlarla savaşmak olacak. Karanlık zindanlara inin ve orada mücevherleri ve hazineleri koruyan zombiler ve iskeletlerle karşı savaşın. Güçlü patronlarla savaşmanıza ve bir silah almanıza yardımcı olacak müttefikler bulun. Oyun sizi çetin ceviz savaşlara, heyecana ve satın alabileceğiniz, hazinelerle birlikte, silah ve zırh almaya götürecek.

Exiled Kingdoms RPG v1.3.1167 oyununu sizlere MOD APK yani sınırsız para hileli olarak veriyorum.

KURULUM

Oyun daha önceden cihazınızda yüklü ise, Playstore Sürümünü Kaldırın.

Arkasından Exiled Kingdoms RPG v1.3.1167 MOD APK dosyasını indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Oyuna giriş yaptığınızda düşman öldürüp yerden altın alınca, paranız fazlasıyla artar.

Diğer Oyun Hileleri İçin Tıklayın

Exiled Kingdoms RPG v1.3.1167

Exiled Kingdoms RPG v1.3.1167

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.