Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Cooking Mama: Let’s cook v1.70.0 Sınırsız Altın, Tarifler Açık Mod Apk

14.05.2021
748
A+
A-
Cooking Mama: Let’s cook v1.70.0 Sınırsız Altın, Tarifler Açık Mod Apk
Cooking Mama: Let’s cook v1.70.0 Sınırsız Altın, Tarifler Açık Mod Apk

Cooking Mama: Let’s cook v1.70.0 Sınırsız Altın, Tarifler Açık Mod Apk İndir

Bugün bu sınırsız altın hileli oyunu indirip oynadığınızda kendinizi MasterChef gibi hissedeceksiniz. Denemeyen kalmasın.
Oyunda çok fazla tarif var ve kelimenin tam anlamıyla dünyanın tüm mutfaklarından yemekler var ve tüm yemek tariflerinin kilitleri açıktır.
İlerledikçe, yemek pişirme becerilerinizi düzenli olarak geliştirecek ve aynı zamanda sürekli hazırlanabilecek yeni tarifler alacaksınız ve bu sayede kendinizi de geliştirmiş olacaksınız.
Tüm ürünleri yemek yapma aşamasında dilimleyebilir, ızgara yapabilir, pişirebilirsiniz.
Malzemeyi parmaklarınızla basit bir dokunuşla birleştirerek enfes yemekler hazırlamak ister misiniz?
Come to Cooking Mama: Hadi yemek yapalım diyerek oyuna başlayalım ve oyunda İyi bir ev hanımına dönüştüğünü hisset.
Oyundaki amacınız müşterilere hizmet etmek için lezzetli yemekler pişirmek. Bu tür yemekleri pişirmek için lütfen oyunun talimatlarını takip ediniz.
NOT: COOKING MAMA Lets Cook oyununa gelen en son sürüm dosyasını yükledim. Sınırsız Altın Hileli v1.92.0 MOD APK dosyasını hemen indirin.

ÖZELLİKLERİ

Sınırsız Altın
Tariflerin Kilidi Açık

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten cooking-mama-lets-cook-mod-1.70.0-okuokubil-com hileli dosyayı indirip cihazınıza kurulumunu yapın.
Oyuna girdiğinizde tariflerin kilidi açıktır.
DDDD min

 

APKADMİN

MOD APK İNDİR

YEDEK LİNK

MOD APK İNDİR

Etiketler: Cooking Mama güncel oyun, Cooking Mama: Let’s cook v1.70.0 son sürüm indir, Cooking Mama: Let’s cook v1.70.0 Sınırsız Altın hileli indir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.