Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Call of Duty Mobile v1.0.20 KKMOD V8.1 Duvar Hack, Aimbot No recoil

06.05.2021
3.707
A+
A-
Call of Duty Mobile v1.0.20 KKMOD V8.1 Duvar Hack, Aimbot No recoil
Call of Duty Mobile v1.0.20 KKMOD V8.1 Duvar Hack, Aimbot No recoil

 

Yeni Call of Duty Mobile v.1.0.20 KKMOD v8.1  Duvar Hack, Aimbot ve daha fazlası için aşağıdaki linkten hile dosyasını indirebilir daha güncel kalmak içinde TELEGRAM KANALIMA KATILABİLİRSİNİZ.

Call of Duty Mobile v1.0.20 KKMOD V8.1 Duvar Hack, Aimbot No recoil İndir 2021

Call of Duty Mobile için yapılan bu çalışmayı denemeyen kalmasın yeni menülü Call of Duty Mobile hileli KKMOD v8.1 şimdi indirin.

NOT: Hilenin çalışmadığına dair bir arkadaş mail göndermiş. Deneyen arkadaşların yorum bölümüne mesaj bırakmasını rica ederim.

 

ÖZELLİKLER

– Wallhack
– Recoil
– Spread
– Speed
– Aimbot
– Fast Scope

KURULUM

Bu oyun hilesini kullanmamız için Call of Duty Mobile orijinal oyununun OBB dosyasına ihtiyacımız olacak. Oyun daha önce sizde yüklü ise OBB yolundaki com.activision.callofduty.shooter bu dosyanın sonuna 1 rakamı koyacağız sonrasında tekrar yine orijinal haline döndüreceğiz.
Şimdi Android / obb/ com.activision.callofduty.shooter  sonuna 1 koyalım.
Yüklü olan normal oyunu silin.
Sonrasında size verdiğim hileli oyun dosyasını kurun.
Şimdi tekrar Android/obb/ com.activision.callofduty.shooter 1 yazdığımız rakamı silelim tamam diyelim ve oyuna girip denemeye başlayalım.

 

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: Call of Duty Mobile v1.0.20 hack, Call of Duty Mobile v1.0.20 yeni menü hack, Call of Duty Mobile KKMOD V8.1 indir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.