Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Bhop GO v191 Sınırsız Para Hileli Mod Apk + OBB İndir 2021

04.05.2021
799
A+
A-
Bhop GO v191 Sınırsız Para Hileli Mod Apk + OBB İndir 2021

Bhop GO v191 Sınırsız Para Hileli Mod Apk + OBB İndir 2021

 

Bugün sizlere yine macera dolu bir FPS oyun türü bilindik Bunny hop (bhop) – FPS oyununu paylaşıyorum.

 Bhop GO v191 Sınırsız Para Hileli Mod Apk + OBB İndir 2021

Oyunu sizlere Bhop GO v191 Sınırsız Para Hileli olarak veriyorum. Oyun sizin oyun içinde daha hızlı hareket etme becerinizi test ediyor. 
Daha çok hız elde etmek ve haritaları diğerlerinden daha süratli bitirmek için sola ve sağa dönün. Duvarlar bir engel olarak seni yavaşlatacaktır bu duvarlardan kaçının.
Artılar, skor tablolarında (istatistikler) olacak. Haritaları bitirin, bozuk para kazanın, kasa satın alın, döndürün ve havalı bıçaklar, eldivenler, silahlar ve görünümler kazanın. Bir şeyler satabilirsiniz. Ayriyeten çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla oynayabileceksiniz, bunun için çoklu MOD seçin yeter.
Oyun önce hafif zorluklarla başlıyor sonrasında binlerce zorluk sizleri bekliyor olacak, sistem size bu zorlukları bir harita yardımı ile size gösterecek.
Parkour ve bunny hop’ın tüm verilen görevlerini deneyimleyeceksiniz. Ana göreviniz, mümkün olan en kısa sürede bitişe ulaşmak için engelleri tek tek aşmanızdır.
Yol boyunca, pistten düşmemek için becerikli olmanız gerekir. Ayrıca, sizi yaralayabilecek engellere dikkat edin. Oyun, çeşitli modlar arasından seçim yapmanıza izin verir.

ÖZELLİKLERİ

Sınırsız Para
Android 5.0 ve sonraki sürümleri destekleyin.
Sürüm paylaşımı: 191.
Kapasite: 243 MB.

KURULUM

bhop-go-obb dosyamızı indirip rardan çıkaralım 
“main.191.com.shockapp.bhopgo.obb” ve Android/obb klasörüne atalım. 
(obb klasörü yoksa siz oluşturun)
bhop-go-mod-191-okuokubil-com dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

TELEGRAM KANALIMA KATILIN GÜNCEL KALIN

TTTT min

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

APKADMİN

? OBB İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? OBB İNDİR ?

Etiketler: Bhop GO hileli indir, Bhop GO v191 son sürüm indir, Bhop GO v191 Sınırsız Para Hileli indir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.