Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Among Us v2021.5.10 Şapka + Kilitler Açık Mod Apk Son Sürüm İndir

11.05.2021
1.557
A+
A-
Among Us v2021.5.10 Şapka + Kilitler Açık Mod Apk Son Sürüm İndir

Among Us v2021.5.10 Şapka + Kilitler Açık Mod Apk Son Sürüm İndir

 

Bir süredir ara verdiğim Among Us oyunu için beklediğim güncelleme son sürüm geldi şimdi bu oyunun son sürümünü sizlere Among Us v2021.5.10 Şapka + Kilitler Açık olarak veriyorum.

Among Us v2021.5.10 Şapka + Kilitler Açık Mod Apk Son Sürüm İndir 2021

Among Us, bildiğiniz gibi görevinizin uzay aracını kalkışa hazırlamak olacağı eşsiz bir Android oyunudur. Tüm mürettebat üyelerinin çabalarını birleştirin ve uzay aracının uçuşunu etkilemek için devasa bir mekanizmanın tüm parçalarını çalıştırmaya çalışın. 
Ama her şey böyle düzenli gitmeyecek Mürettebatın içindeki bir üye, fırlatmayı sabote etmek için dökülmeyi geciktirmek için mümkün olan her şeyi yapacak olan bir sahtekardır.
Çabalarınızı tüm astronotlarla birleştirin ve aynı zamanda ölümcül tuzaklar, sabotajlar kurabilen ve başka bir şekilde geminin kalkışa hazırlanmasını engelleyebilen sahtekarı hesaplayın ve ortaya çıkarın bakalım başarabilecek misiniz?
Among Us v2021.5.10 oyununu MOD APK yani gerçek parayla satılan kostümlerin, şapkaların, evcil hayvanların kilidi açık şekilde veriyorum oyunun son güncel dosyasını aşağıdaki linkten şimdi indirin.

ÖZELLİKLERİ

Oyuncu Hızı (Kaydırıcı)
Hayalet Oyuncu Hızı (Kaydırıcı)
Oyuncu Rengi (Kaydırıcı)
Bekleme
Süresi Yok Tüm Hayvanların
Kilidini Aç Tüm Şapkaların
Kilidini Aç Tüm Görünümlerin Kilidini Aç
Hafif Artış
Artırılmış Rapor Mesafesi
Harita Dışı – İlk Oydan Sonra 
Kapı Sabotajı Bekleme
Süresi Yok 

KURULUM

Among Us v2021.5.10 MOD APK hileli dosyasını indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Oyun içindeki tüm şapka, kostüm ve evcil hayvan kilitleri açıktır.

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: Among Us v2021.5.10 son sürüm indir, Among Us v2021.5.10 hack, Among Us v2021.5.10 Şapka + Kilitler Açık indir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.