Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Yogadaki Sır Dolu Bilgiler ve görülmesi gereken Muhteşem Pozlar

30.04.2021
1.376
A+
A-
Yogadaki Sır Dolu Bilgiler ve görülmesi gereken Muhteşem Pozlar

 

Yogadaki Sır Dolu Bilgiler ve görülmesi gereken Muhteşem Pozlar

Yogaya olan ilgim sadece ve sadece okumak ve araştırmakla sınırlı kaldı. Ne sevdiğim bir pozu uygulayabildim ne de sessiz bir ortamda ruhumu dinledim.

Yogadaki Sır Dolu Bilgiler ve görülmesi gereken Muhteşem Pozlar 2021

Araştırdım güzel makaleler içinden derleyip blog sayfama taşıdım. Evet taşıdım bunu damı yapmasaydım acaba hayır yaptığım iyi oldu belki de bu konular altta kaldı ve insanlar okunması gereken ve bilinmesi gereken bilgileri atladılar olamaz mı? Ben bunları süzdüm derledim topladım ve konu haline getirdim. Yetmedi Instagram yoga takipçilerim ve takip ettiğim güzel insanlardan resimler alıp ekledim.
ddd min

Yoga ile ilgi şu makale çok dikkatimi çekti. İnsan organizması, merkezi bir elektrik panosuna benzetilebilir. Tıpkı geniş bir kurulumdaki çeşitli elektrik bağlantı noktalarının santralde merkezileştirilmesi ve panodaki bu merkezlerin manipülasyonu, tesisatın çeşitli bölümlerindeki elektrik bağlantılarının çalışmasını kontrol edebilmesi gibi, dünyayı oluşturan insan sistemi içindeki belirli manipülasyonlarla çalıştırılabilir, düzenlenebilir ve kontrol edilebilir deyip noktayı koyduktan sonra, Yoga uygulamasının temel felsefesi budur diye kestirip atmış ve devamında Bu yoganın doğası ne olursa olsun, tüm pratiğin arkasında yatan teknik ve ideolojidir diyerek te noktalamış. Gerçekten hoşuma gitti çok değerli bilgiler bunlar.
ffff min

Yoga türlerini de şöyle sıralıyor. Karma yoga, bhakti yoga, raja yoga, jnana yoga, hatha yoga, tantra yoga vb. Gibi yazılarla geçen isimlendirme, sadece merkezlerin alacalı manipülasyonları ile yoga pratiğinde benimsenen yöntem türlerini tanımlayan bir anlatımdır. Gerçekten çok etkilendim.
İnsan sisteminde, dünya ya da dışardaki evren ile ilişkilerinde. Bu elektrik tesisatı benzetmesi, insanın oynadığı önemli rol ve her şeyin kurulumunda sahip olduğu önem hakkında bir fikir verecektir.
Bilinç ile söylenenler hakkında sizin de bilginiz olsun istedim. Hayattaki en büyük hazin, Sanskritçe’de söylendiği gibi, farkındalık, bilinç, bilgi, anlayış – chit chaitanya’dır . Hayattaki en yüksek değer bilinçtir, hayattaki en büyük hazine bilinçtir ve sürdüğünüz nihai amaç bilinçtir.
fg min
Senin için gerçekten ifade edilen hiçbir şey seni asla özlemeyecek. Tam olarak olmanız gereken yere varacaksınız.

ee min
Kendinizin en iyi versiyonu olacak kadar kendinizi sevin. 

ee min

“Cesaret sizin doğal ortamınızdır. Cesur olmanıza gerek yok, aksine kendinizi küçük tutan, kendinizi koruyan ve sizi küçük tutan inançları sınırlayan katmanları soyun. “

ee min
“Sen olduğunu söylediğin kişi değilsin, daha çok ne yaptığın. Ne yaptığına bir bak. Gördüğünüzü beğenmezseniz: onun yerine ne görmek istediğinize karar verin. Bu değişiklikleri yapın. Potansiyelinizin farkına varın. Gücünüzden yararlanın. “

ee min
Netlikte çok fazla güç var. Ne istediğin hakkında ne kadar net olursan, sana o kadar kolay gelir
rrr min

yyyy min

Etiketler: Yoga, Yogadaki sır bilgiler nelerdir, Yoga pozları, Yoga görülmesi gereken pozlar,

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.