Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Tomb Raider 2 v1.0.51RC Vampir ve Savaşçı FULL APK İndir 2021

27.04.2021
482
A+
A-
Tomb Raider 2 v1.0.51RC Vampir ve Savaşçı FULL APK İndir 2021

Tomb Raider 2 v1.0.51RC Vampir ve Savaşçı FULL APK İndir 2021

 

Bugün sizlere yeni bir macera oyunu getirdim. Bu oyunumuzun adı Tomb Raider 2 v1.0.51RC Vampir ve Savaşçı olup full apk olarak veriyorum.

Tomb Raider 2 v1.0.51RC Vampir ve Savaşçı FULL APK İndir 2021

Tomb Raider 2, başarılı, güçlü, gözü pek kahraman savaşçıyı anlatan bir macera oyunudur.
Karakterimiz, İngiliz hükümetinin ilk oyunda vampirler tarafından kandırılıp öldürülen eski arkadaşını ve şu anki akıl hocasını bulup kurtarmak için gönderdiği küçük bir ajandır.
Bu sefer vampirlerin kaynağını bulurlar. Lara, iyi bir takım lideri olduğunu kanıtlaya bilecek mi? Karakterimize yardımcı olmak için oyun dosyasını indirip bu maceraya sizde ortak olun.
Kısacası oyundaki amacınız karakterini canlandırdığınız Lara Croft ile bulunduğunuz ormanlar, eski harabeler içinde ilerleyerek, düşmanlarınızla mücadele etmek ve görevleri tamamlamak olacaktır.
Silahlarınız, keşfedilmeyi bekleyen topraklar, tuzaklar, bulmacalar ve dahası sizleri bekliyor. Venedik’ten Tibetlere kadar uzanan macera parmaklarınızın ucunda olacaktır. Şimdi Tomb Raider 2 v1.0.51RC Vampir ve Savaşçı oyun dosyasını indirin ve maceraya başlayın.

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten Raider 2 v1.0.51RC.apk dosyasını indirip kurulumunu tamamlayıp oyuna giriş yapın.

APKADMİN

? FULL APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? FULL APK İNDİR ?

Etiketler: Tomb Raider 2 indir, Tomb Raider 2 son sürüm indir, Tomb Raider 2 v1.0.51RC Vampir ve Savaşçı, Tomb Raider 2 full apk indir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.