Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Tegra: Crafting And Building v1.2.13 Para + Elmas Hileli Mod Apk

01.04.2021
803
A+
A-
Tegra: Crafting And Building v1.2.13 Para + Elmas Hileli Mod Apk

Tegra: Crafting And Building v1.2.13 Para + Elmas Hileli Mod Apk

 

Yine macera dolu bir oyun ile beraberiz bu oyunumuzun adı Tegra Crafting and Building v1.2.13 Para hileli oyundur.

 Tegra: Crafting and Building v1.2.13 Para + Elmas Hileli Mod Apk İndir

Tegra: Crafting and Building, para hileli oyun sizi devasa büyüklükte bir ormanda belirsizlikle dolu bir dünyanın kapılarını açan gizemle dolu bir yerlere götürecek.
Oyunda korkunç canavarlara karşı hayatta kalmak için savaşmalısınız. Her şey alt üst olmuş gibi görünüyor, hayat sizin için kolay olmayacak. Kendinize silah ve alet yapmak için eşyaları toplayın.
Ayrıca, yine de önceki büyük selin sonuçlarıyla yüzleşmek zorundayız. Buraya birçok zombi sızmıştır ve onların sihri korkutucudur. Ama yine de Tegra’da yaşamanın bir yolu var. Bakalım o yolu bulabilecek misiniz?
Size Tegra Crafting and Building v1.2.13 Para hileli oyunu MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli olarak veriyorum.
Vermiş olduğum bu hileli dosya sayesinde oyunun keyfini sonuna kadar çıkaracaksınız ve ayriyeten özel ekipmanlara sahip olup, yaratıkları yok edebilirsiniz.

ÖZELLİKLERİ

Sınırısz Para
Sınırsız Elmas
Not: Oyundaki eğitim modunuz bittikten sonra oyun içinde gerçek parayla alışveriş yapma bölümünde istediğiniz gibi harcama yapabilirsiniz. Altın, elmas ve silahlara sahip olabilirsiniz. Üzerinde fiyat yazan butonlara basmanız yeterlidir. 
(Gerçek satın alım işlemleriyle hiçbir bağlantısı yoktur)

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum lnkten Tegra Crafting and Building v1.2.13 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
İyi oyunlar dilerim.

TELEGRAM KANALIMA KATILIN GÜNCEL KALIN

55 min

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: Tegra son sürüm oyunu indir, Tegra indir, Tegra: Crafting and Building v1.2.13 Para hileli

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.