Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gardenscapes v5.2.0 Sınırsız Para + Yıldız Hileli Mod APK İndir

15.04.2021
501
A+
A-
Gardenscapes v5.2.0 Sınırsız Para + Yıldız Hileli Mod APK İndir

Gardenscapes v5.2.0 Sınırsız Para + Yıldız Hileli Mod APK İndir

 

Bahçeli parklı, ağaçlı yeşillikler içinde hoş vakit geçireceğiniz bilindik bir oyun veriyorum. Bu oyunumuzun adı Gardenscapes v5.2.0 Sınırsız Para + Yıldız Hileli oyundur.
Gardenscapes v5.2.0 Sınırsız Para + Yıldız Hileli oyun, kendinizi temiz hava ve doğal yeşillik alanların içinde bulacağınız bir oyundur.
Gardenscapes sınırsız para oyununda amacınız Austin’in bahçeyi yeniden inşa etmek birçok ağaç ve bina ile bir cennete dönüştürmek olacak. Bu arada kendinizi çevredeki yeşil ağaçlara bırakmanın zamanı geldi.
Alışveriş yapabileceğiniz ve Austin, uşak ve sevimli küçük köpek gibi oyun karakterleri ile beraber olmak istemez misiniz?

Gardenscapes sınırsız para oyununu sizlere MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız yıldız hileli olarak veriyorum.
Bu hileyle beraber oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, tüm görevleri kolayca bitirebilirsiniz. Mini oyunlar, bahçenizin farklı köşeleri, arkadaşlarınız sizleri bekliyor. Şimdi indir ve oyunun keyfini çıkar.

KURULUM

Gardenscapes v5.2.0 MOD APK dosyasını indirelim ve kuralım arkasından oyuna giriş yapalım.
Gardenscapes sınırsız para oyun içindeki harcamalarınız fiyatı “0” sıfırdır.
Gardenscapes sınırsız yıldız oyun içinde istediğiniz gibi yıldız harcayabilirsiniz, eksi (-) değerlere düşer.

VİDEO OYUN TANITIM

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: Gardenscapes v5.2.0 Sınırsız Para, Gardenscapes v5.2.0 Sınırsız Yıldız Hileli

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.