Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Roblox Basically FNF OutoPlay, Tuş Bağlama, Script Hilesi İndir 2021

09.03.2021
1.983
A+
A-
Roblox Basically FNF OutoPlay, Tuş Bağlama, Script Hilesi İndir 2021

Roblox Basically FNF OutoPlay, Tuş Bağlama, Script Hilesi İndir 2021

 

Son günlerin popüler 2D flash oyun Friday Night Funkin’in Roblox sürümü. Roblox Basically FNF OutoPlay script hilesini paylaşıyorum. Oyun, Roblox’un özgür dünya özelliğini ve benzersiz karakter tasarımını birleştiren temel oyunu alır. 

Roblox Basically FNF OutoPlay, Tuş Bağlama, Script Hilesi İndir 2021

Birçok açık kaynaklı Roblox oyununda olduğu gibi, Temel olarak FNF, oyunda sizlere karakter kişiselleştirme, otomatik oynatma, tuş bağlama vb. Konularda yardımcı olmak için komut dosyaları ve çeşitli diğer özellikler sağlıyor.
Otomatik Oynatıcı, konu başlığımızdan da  anlaşılacağı gibi, kullanıcının oyunu parmağını kaldırmadan oynamasını sağlar. Bu durumda, Otomatik Oynatıcı, ok tuşlarını kendi başına istemlerle eşleştirir. 
Bu, müziğin engelsiz bir akışta devam etmesini sağlar ve oynatıcıyı Karpal Tünel Sendromundan kurtarır (bilgisayar kullanırken parmakların aşırı kullanılması uyuşmaya neden olur. Okuokubil.com sizler için, Roblox Basically FNF OutoPlay son sürüm olarak paylaşıyor.
 
Roblox Basically FNF OutoPlay script hilesini kullanabilmemiz için sağlam bir exploit gerekecek. Bunun için sitemde bulunan Exploit konuma girerek oradan indirebilirsiniz.

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten  Basically FNF script dosyasını indirelim.
Şimdi oyunu açıp çalışan bir exploit ile kodu injectleyin. İyi oyunlar dilerim.

VİDEO ANLATIMI

APKADMİN

? SCRIPT İNDİR ?

YEDEK LİNK

? SCRIPT İNDİR ?

Etiketler: Roblox Basically FNF OutoPlay indir, Roblox oyunu indir, Roblox hileli indir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.