Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

New Star Manager v1.6.1 İyi Yönetici Sınırsız Para Hileli Mod Apk

01.03.2021
838
A+
A-
New Star Manager v1.6.1 İyi Yönetici Sınırsız Para Hileli Mod Apk

New Star Manager v1.6.1 İyi Yönetici Sınırsız Para Hileli Mod Apk

 

New Star Manager, popüler New Star futbol oyununun yaratıcısı New Star Games’in son yapmış olduğu yeni bir oyundur ayriyeten çok beğenilip 30 milyon gibi bir indirme ile BAFTA kazanmıştır.

New Star Manager v1.6.1 İyi Yönetici Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir Mart 

Paylaşacağım bu oyunda bir bakıma New star FC kulübünün yöneticisi olacak takımına maddi yönden destek vereceksiniz.
Oyuna başladığınız an tek düşünceniz “nasıl bir stadyum yapabilirim” diyerek en güzel stadyumu inşa etmeye başlamanız olacak. Bu iyi bir kulüp elde etmek için ilk önceliğiniz olmalı ve bir an önce başlayıp bitirmelisiniz.
Takım yöneticisi olarak işçileri işe alabilir veya işten çıkarabilir, en iyi sponsoru seçebilir ve saha ve kulüp mağazalarını nasıl geliştireceğiniz konusunda kararlar verebilirsiniz. 
Tüm bunlar daha iyi satış ve para kazanmana yol açar. İyi stadyumlar, oyuncularınızın daha iyi antrenman yapmasına ve daha az fiziksel kondisyon kaybetmesine yardımcı olarak yaralanmaları önemli ölçüde azaltır. 
New Star Manager oyununda iyi bir yönetici takım oyuncularının her gün düzenli antrenman yapması ve kişisel becerilerini yükseltmesi için kişisel koçlar ayarlar. Sende şimdi en iyi koçları işe al.

KURULUM:

Aşağıda vermiş olduğum linkten New Star Manager v1.6.1 mod apk dosyasını indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
New Star Manager 1.6.1 para hileli apk oyuna giriş yaptığınızda kayıtlı profil üzerinden ilerlediğinizde paranız sınırsız olacaktır. 
NOT: (yeni profil açarsanız hile olmaz ancak gerçek parayla satılan takım adı-forma düzenleme özelliklerini kullanabilirsiniz.)

VİDEO OYUN TANITIM

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: New Star Manager hileli indir, New Star Manager futbol oyunu, New Star Manager v1.6.1

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.