Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Major Mayhem 2 v1.163 x Para + Silah Kilitler Açık Mod Apk İndir

25.03.2021
400
A+
A-
Major Mayhem 2 v1.163 x Para + Silah Kilitler Açık Mod Apk İndir

Major Mayhem 2 v1.163 x Para + Silah Kilitler Açık Mod Apk İndir

Major Mayhem 2 Kilitler Açık bir şekilde paylaşıyorum. Bugünlerde popüler olan helikopterli savaşlı bir oyun arıyorsanız tam yerindesiniz demektir.
Vereceğim son sürüm hileli bir arcade atış oyunudur. Verdiğim bu bölümde, yalnız bekçi olarak düzinelerce rehineyi kurtarmak zorunda olduğunuz için hikaye devam ediyor olacak.
Burada yüzlerce silah kullanabilir, birçok aşamayı tamamlayabilir ve tonlarca aksiyon dolu sahneye katılabilirsiniz. Siz yeter ki aşağıda eklediğim Major Mayhem 2 v1.163 Para + Silah hileli dosyayı indirin.
Mayhem 2 v1.163 Para + Silah hileli oyunu sizlere MOD APK yani tüm silahların kilidi açık, ücretsiz geliştirme hileli olarak veriyorum. Şimdi  oyunun keyfini sonuna kadar çıkarın ve istediğiniz silahları kullanıp düşmanlarınıza karşı daima üstün olun.

KURULUM

Major Mayhem 2 v1.163.2021031813 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Şimdi oyuna başlayıp ilk harcamamızı yapalım sonrasında paramız sınırsız olacaktır

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

 

VİDEO OYUN TANITIM

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.