Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Loop Hero Yeni Türkçe Yama İndir + Kurulum 2021

24.03.2021
769
A+
A-
Loop Hero Yeni Türkçe Yama İndir + Kurulum 2021

Loop Hero Yeni Türkçe Yama İndir + Kurulum 2021

 

Bugünlerde çok popüler bir oyun ama Türkçe dil desteği yoktu. Ancak şimdi Türkçe yaması var. Okuokubil.com Loop Hero için Türkçe yama veriyorum. Loop Hero Oyunun Türkçe yamasını aşağıdan indirebilirsiniz.

Loop Hero Yeni Türkçe Yama İndir + Kurulum 2021

Sonsuz macera sevenler bu sonsuz macera oyununu mutlaka denesin. Rastgele oluşturulmuş bir döngü yolu boyunca her keşif seferine çıkmadan önce kilidi açılabilir karakter sınıfları ve deste kartları arasından seçiminizi yapın. Hiçbir sefer öncekilerle aynı şey olmayacaktır.
Oyunda kahramanımıza yardımcı olmak olun ve  binaları, araziyi yerleştirmek için genişleyen bir mistik kart destesi kullanın.

KURULUM:

Aşağıdaki vermiş olduğum linkten lang_eng.rar dosyasını indirelim.
arkasından dosyayı “Loop Herolocal” dizinine kopyalayın. Bir yedeğini alırsanız iyi olur
NOT: Eğitmen sorunlarını giderme: Bir oyun eğitmeninin çalışmasını sağlamanın en yaygın sorunu, eğitmen ile işletim sistemi sürümü arasındaki uyumluluktur, daha eski bir oyun eğitmeni kullanıyorsanız ve Windows 7 veya Windows 8 kullanıyorsanız, bu işe yaramaz, ancak siz eğiticiye sağ tıklayın ve Özellikler’i seçin ve ardından Uyumluluk’u Windows 98 / Windows 2000’de çalışacak şekilde değiştirebilirsiniz. Daha fazla bilgiyi burada Yeni Başlayanlar Yardım sayfasında bulabilirsiniz.

VİDEO OYUN TANITIM

APKADMİN

? TR YAMA İNDİR ?

YEDEK LİNK

? TR YAMA İNDİR ?

Etiketler: Loop Hero oyunu indir, Loop Hero Yeni Türkçe Yama İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.