Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Kill It With Fire v1.0 Örümcekler Premium Hileli Mod Apk İndir

10.03.2021
363
A+
A-
Kill It With Fire v1.0 Örümcekler Premium Hileli Mod Apk İndir

Kill It With Fire v1.0 Örümcekler Premium Hileli Mod Apk İndir

 

Kill It With Fire v1.0 Örümcekler Premium Hileli olarak paylaşıyorum. Arkadaşlar konuyu açarken bile içim ürperdi nasıl oynayacaksınız bilemedim.

Kill It With Fire v1.0 Örümcekler Premium Hileli Mod Apk İndir

Örümcekler her yerdeler bizim dinimiz açısından mübarek bir hayvan kabul edelim ama inanın insan görünce ürperiyor, hele birde bunların daha büyüklerini ve uçanlarını hayal etmek istemiyorum. 
Kill It With Fire v1.0 Örümcekler oyunumuz aslında insanların yaşam alanlarında pek görmek istemediği bir hayvan. Şimdi bu oyunda silahlarınızı kuşanın örümcek avına çıkacağız.
Kill It With Fire v1.0 Örümcekler oyununu sizlere MOD APK yani gerçek parayla satılan bölüm ve yetenek paketini açık hileli olarak veriyorum. Yani hile sayesinde  oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, örümceklere karşı daima üstün olabilirsiniz. Oyunun bir sürü bölümünde, farklı silahlar, karmaşık haritalar ve dahası sizleri bekliyor olacak.

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten önce OBB DATA dosyasını indirelim ve rardan çıkaralım.
“com.tinybuildgames.killitwithfire”  dosyasını Android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
Şimdi sıra geldi, Kill It With Fire v1.0 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

VİDEO OYUN TANITIM


APKADMİN

? APK İNDİR ?

APKADMİN

? OBB İNDİR ?

YEDEK LİNK

? APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? OBB İNDİR ?

Etiketler: Kill It With Fire v1.0 indir, Kill It With Fire örümcekler

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.