Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

World Truck Driving Simulator v1.200 Araç + Para Hileli Mod Apk

23.02.2021
583
A+
A-
World Truck Driving Simulator v1.200 Araç + Para Hileli Mod Apk

World Truck Driving Simulator v1.200 Araç + Para Hileli Mod Apk

 

World Truck Driving Simulator v1.200 son sürüm oyun mod apk ve obb olarak sizlere tek dosya halinde veriyorum bu sayede oyun kurulumunda sorun yaşamadan indirip kurabilirsiniz.

World Truck Driving Simulator v1.200 Araç + Para Hileli Mod Apk İndir

Oyunda karakterini canlandırdığınız şoför olarak Brezilya, Avrupa ve Amerika modelleri de dahil olmak üzere farklı kapasiteye sahip otomobil ve viteslerden oluşan bir kabinde oturacak,  güncellenmiş özellikler ile gerçek sesler ve gerçek grafiklerin içerdiği bir oyun içinde yollarda keyif sürüşü yapacaksınız.
World Truck Driving Simulator oyununa giren tüm oyuncular farklı arazileri keşfedecek, tepeler, şehirler veya otoyollarda sevdikleri araçları sürecekler.
World Truck Driving Simulator oyununu sizlere mod apk yani sınırsız para hileli olarak veriyorum. Bu sayede yüksek seviye hileli, gerçek parayla satılan tüm kamyonların kilidi açık olarak faydalanabileceksiniz.
Farklı yüklerle dolu treylerler, onlarca araç, uzak şehirler ve dahası sizleri bekliyor. World Truck Driving Simulator v1.200 sürümünü denemek istemez misiniz?

ÖZELLİKLERİ

Oyunu daha gerçekçi hale getirmek için römork egzozlarından çıkan egzoz dumanları.
Oyuncu tarafından seçim imkanı ile manuel ve otomatik şanzıman.
Oyuncu tarafından sürücünün kabin içindeki konumunu ayarlayabilme
Kılavuz, yüksek ışık ve yüksek ışık gibi kamyonların ana işlevinin simülasyonu eklendi.
Düzinelerce harika şehrin bulunduğu harika harita
Gündüz ve gece döngüsü + farklı hava koşulları
ve Arabanın kontrol panelindeki GPS konrolü.

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten worldtruckds1200mod.apk dosyasını indirelim ve kurulumunu yapalım.

TELEFONA  APK DOSYASI NASIL KURULUR

Android cihazınızda Ayarlar’a gidin
Genel Ayarlar’da Kişisel bölümü altında Güvenlik’e gidin.
Cihaz yönetimi altındaki Güvenlik sayfasında Bilinmeyen Kaynaklar’a ( Bilinmeyen kaynaklardan uygulamaların yüklenmesine izin ver) gidin ve seçin.
Bir Pop-up kutusu değişiklik hakkında sizi uyarır, Tamam’a tıklayarak kapatın.
Sonrasında indirdiğiniz dosyaya tıklayıp kurun. 
Son olarak tekrar Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar a girip etkinleştirdiğiniz bilinmeyen kaynaklar özelliğini kapatarak işlemi tamamlayın.

VİDEO ANLATIMI

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: World Truck Driving Simulator v1.200, World Truck Driving tır oyunu, World Truck Driving Simulator para hileli, World Truck Driving Simulator araç kilitleri açık

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.