Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Draw a Stickman EPIC 2 Pro v1.1.5 Çöp Adam Çiz Full Mod Apk İndir

23.02.2021
1.517
A+
A-
Draw a Stickman EPIC 2 Pro v1.1.5 Çöp Adam Çiz Full Mod Apk İndir

Draw a Stickman EPIC 2 Pro v1.1.5 Çöp Adam Çiz Full Mod Apk İndir

 

Draw a Stickman EPIC 2 Pro is very much like the previous versions: Türkçe olarak çevirirsek, bir Çöp Adam çizin EPIC 2 Pro, daha önceki sürümlere çok benziyor: oyuna başlarken çöp adamın izleyeceği sahneden bir nesne seçiyorsunuz ve fareyi kullanarak tuvalinize konumlandırıyorsunuz. 

Draw a Stickman EPIC 2 Pro v1.1.5 Çöp Adam Çiz Full Mod Apk İndir

Farklılıklar, biraz oyunu daha zorlu hale getirmek ve Draw a Stickman EPIC 2 Pro için harcanan paraya değer kılmak için verilen ekstralarda yatmaktadır.
Bu yeni güncellemede, artık saldırılarınızı daha iyi planlamak için zamanı dondurmanıza izin veren bir öğe eklendi.
Birkaç kötü adamı yenme zamanı geldiğinde işe yarayacak bir yetenek. 
Oyun ayrıca, birkaç düşmanı aynı anda çevirmenize izin veren “Zap” ı ve bazı güçlü düşmanları çok hızlı bir şekilde yok etmek için son derece yardımcı olan “Saatli Bomba” yı da içeriyor.
Hayal gücünüzde şekillendirdiğiniz kahramanlar, farklı silahlar, tehlikeli düşmanlar ve dahası sizleri bekliyor. Şimdi Draw a Stickman EPIC 2 Pro v1.1.5 indir ve çöp adamın yanında maceralara katıl.

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten Drawa-Stickman-EPIC2.mod.apk dosyamızı indirelim ve kurulumunu yapalım.

VİDEO ANLATIMI

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: Draw a Stickman EPIC 2 indir, Draw a Stickman EPIC 2 nasıl indirilir, Draw a Stickman EPIC 2 Pro v1.1.5, Draw a Stickman EPIC 2 Çöp Adam Çiz

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.