Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Valorant Logitech v2.0 Hızlı Seçim Quick-Buy Adjustable-Recoil Hileli İndir

25.01.2021
1.408
A+
A-
Valorant Logitech v2.0 Hızlı Seçim Quick-Buy Adjustable-Recoil Hileli İndir

Valorant Logitech v2.0 Hızlı Seçim Quick-Buy Adjustable-Recoil Hileli İndir

 

Valorant Logitech v2.0 Hızlı Seçim Quick-Buy Adjustable-Recoil Hileli İndir

Valorant oynayıp Logitech oyun faresi mi kullanıyorsunuz? Evet ise, bu komut dosyası (hile) tam size göre. Bununla ve Logitech oyun farenizle, silahınızdaki mermi dağınıklığını kaldırabilir ve silahın geri tepmesi olmadan doğru ve eşit bir şekilde ateş edersiniz. Bunu kendiniz kullanın ve sonucu göreceksiniz (ekran görüntüsündeki gibi). Bu Makro için yasaklanmayacaksınız.
İşlem 
(Yalnızca Logitech fareler için)
1. Logitech G Hub’ı çalıştırın
2. Profiller altında, herhangi bir profilde komut dosyası oluşturmayı tıklayın, ardından yeni bir Lua komut dosyası oluşturun.
3. İndirme komut dosyası metnini kopyalayın ve oraya yapıştırın.
Öğretici:
1. Metni okuyun ve zevkinize göre anahtarlar atayın. Herhangi bir G_PRESSED klavye GKey’leri içindir. Fare G tuşlarını kullanmak istiyorsanız MOUSE_BUTTON_PRESSED seçeneğine geçin.
2. MB_Mode_Switch, 3 özelliğin tümü arasında geçiş yapar ve Capslock’u yanıp söner:
1 yanıp sönme = Mod 1 = Hızlı Seçim
G1-G5, anahtara atanan spam aracısı
2 yanıp sönme = Mod 2 = Hızlı Satın Alma
G1-G5, atanmış öğeleri hızlıca satın alır
3 yanıp sönme = Mod 3 = Ayarlanabilir Geri Tepme
G1 = Daha hızlı aşağı çekin
G2 = Daha yavaş aşağı çekin
G3 = Orijinal atanan değere sıfırla
3. MB_Recoil_Toggle = Geri tepmeyi önleme özelliğini değiştirmek için GKey
4. MB_Calibrate = İhlal merkezi simgesi veya Klasik simge için (X, Y) koordinatlarını almak için GKey. Bu değerler, diğer her konumu hesaplamak için kullanılır.
5. Fast_Pick = Bu tabloya eklenen aracılar otomatik olarak KEYBOARD G1- G5’e atanır. GKey başına spam göndermek istediğiniz kişiyle adları değiştirin
6. Quick_Buy = Her satır KLAVYE G1- G5’e atanır (veya varsa daha fazlası)
7. Eğer herhangi bir yeni operatör çıkarsa, bunları alfabetik sırayla alttaki name_table’a ekleyebilmelidir (bunu değiştirmedikleri sürece).
Örn) Tur başlar, Fast_Pick tablosundaki ilk aracıya spam göndermek için KB G1’e basın. G4’e basın ve Quick_Buy moduna geçin, şimdi G1-G5’e bastığınızda, Quick_Buy tablosunda atadığınız şeyi otomatik olarak satın alacaktır. G4’e son bir kez vurursanız, G1-G3’ü oyun içinde (+/-) geri tepme değeri için kullanabilirsiniz. Capslock her değiştirdiğinizde hangi modun aktif olduğunu size bildirmek için 1-3x yanıp sönecektir.
VİDEO OYUN TANITIM

DOSYA TC

? LUA SCRİPT İNDİR ?

YEDEK LİNK

? LUA SCRİPT İNDİR ?

Etiketler: Valorant Logitech v2.0 indir, Valorant Logitech v2.0 hileli indir, Valorant Logitech v2.0 geretepmesiz indir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.