Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

PUBG Mobile 1.2 Çıkacak Tarih Belli Oldu Ödüller ve Boyut Açıklandı

10.01.2021
1.201
A+
A-
PUBG Mobile 1.2 Çıkacak Tarih Belli Oldu Ödüller ve Boyut Açıklandı

4422

 

PUBG Mobile 1.2 Çıkacak  Tarh Belli Oldu Ödüller ve Boyut Açıklandı

Ünlü battle royale oyunu PUBG Mobile’ın güncellenmiş sürüm çıkış tarihi nihayet açıklandı. Son güncelleme 1.1’in başarısının ardından, geliştiriciler gelecek sürümün çıkış tarihini açıkladı. PUBG Mobile hayranları son güncellemenin yayınlanmasını heyecanla bekliyor ve şimdi hayranların bekleyişi yakında sona erecek. Çıkış tarihi ile birlikte gelecek sürüm 1.2’nin boyutu da ortaya çıkıyor.
PUBG Mobile 1.2 Çıkış tarihi:
PUBG Mobile 1.2’nin yaklaşan sürümü 12 Ocak 2021’de piyasaya sürülecek, ancak güncellenmiş sürümün tam olarak yayınlanma zamanı oyunun geliştiricileri tarafından henüz açıklanmadı. Ayrıca oyunun sunucusunun bakım için kapatılmayacağına dair bir iyi haber de var. PUBG Mobile oyuncuları, PUBG Mobile 1.2 sürümünü güncelledikten sonra oyunu oynayabilirler.
PUBG Mobile 1.2 Güncelleme Boyutu:
 PUBG oyuncuları oyunu oynamak için Android ve iOS cihazlarını kullandıkça, oyunun geliştiricileri her iki işletim sistemi için de boyutu ortaya çıkardı. PUBG Mobile 1.2 , Android cihazlarda 615 MB alan gerektiriyordu ve iOS cihazlar için gereken depolama alanı 1.5 GB’tır. Oyuncuların, PUBG Mobile 1.2 güncellemesinden önce cihazlarda gerekli alanları boşaltmaları önerilir.
PUBG Mobile 1.2 sürümünü güncelleme ödülleri 
 Oyunun kullanıcıları, oyunu 12 Ocak 2021’den 17 Ocak 2021’e kadar en son sürümle güncellerlerse de ödül alırlar. Ödül listeleri şunlardır: 
100 Ace Gold (AG) 
888 BP 
Acolyte of Justice Sırt Çantası.
Oyunun geliştiricileri verilen tarihler arasında güncellenmiş versiyonu indirecek ve oyuncular verilen tarihlerden sonra PUBG Mobile 1.2’yi indireceklerse kullanıcılar verilen ödülleri alamayacaklar.
Etiketler: PUBG Mobile 1.2 çıkacak tarih belli oldu, PUBG Mobile Güncel oyun, PUBG Mobile  yeni sürüm

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.