Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Minecraft BETA v1.16.210.55 Pocket Edition Full Apk İndir 2021

14.01.2021
617
A+
A-
Minecraft BETA v1.16.210.55 Pocket Edition Full  Apk İndir 2021

Minecraft BETA v1.16.210.55 Pocket Edition Full  Apk İndir 2021

 

Minecraft BETA v1.16.210.55 Pocket Edition Full  Apk İndir 2021

Minecraft BETA v1.16.210.55 Pocket Edition Full  Apk olarak bu güncel son sürüm oyununu paylaşıyorum. Doğrudan oyun menüsünden diğer sunucuları keşfedin ve herhangi bir cihazda arkadaşlarınızla oynamaya davet edin. 
Minecraft  dünyasını keşfedin ve en basit evlerden en büyük kalelere kadar inşa edin. 
Sınırsız kaynaklarla yaratıcı modda oynayın veya hayatta kalma modunda dünyanın derinliklerini kazın, canavarlara karşı savunmak için silahlar ve zırhlar yaratın Minecraft Pocket Edition Apk Mod oynamak için bu güzel son sürümü indirip deneyin.
OYUN AÇIKLAMASI;
Oyunu en yeni özelliklerle oynamak için, yeni dünya oluştururken veya eski dünyanızı düzenlerken yan menüdeki oluştur butonun altındaki oyun kısmından aşağıya inin ve  “Use Experimental Gameplay” yani “Deneysel Oyun Kullan” seçeneğini aktif edin.
Minecraft Pocket Edition v1.0.5.0 sürümünde eklenen Command Block kullanabilmek için yazışma kısmına “/give @p command_block 64” yazın, blok envantere gelir.
Harita kurarken can’t be opened hatası alıyorsanız, oyunun ayarlar kısmında profil sekmesine gelin (Settings / Profile) “File Storage Location” bölümünü External olarak seçin ve oyunu kapatıp açın, sorun düzelecektir.
NOT;  Oyun açılışta kapanıyorsa games/com.mojang/minecraftpe/ klasörü içindekileri silip oyunu tekrar açın büyük ihtimalle sorunsuz çalışacaktır.
ÖNEMLİ; MinecraftWorlds klasörünü sakın silmeyin aksi halde tüm oluşturduğunuz Minecraft evrenleri kaybolur.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten sonsürüm olan Minecraft Pocket Edition v1.16.210.55 full apk dosyasını indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
VİDEO OYUN TANITIM

DOSYA UPLOAD

? FULL APK İNDİR ?

DOSYA TC

? FULL APK İNDİR ?

Etiketler: Minecraft BETA v1.16.210.55 İndir, Minecraft İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.