Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Minecraft 1.16.4 Meteor Client 0.3.8 Evrensel Günümüzün En İyi Hilesi 2021

02.01.2021
1.448
A+
A-
Minecraft 1.16.4  Meteor Client 0.3.8 Evrensel Günümüzün En İyi Hilesi 2021

567

 

Minecraft 1.16.4  Meteor Client 0.3.8 Evrensel Günümüzün En İyi Hilesi 2021

Bu, oyunun mevcut sürümü için global bir hiledir. Sürekli güncellemeler, işlevsel iyileştirmeler, hata düzeltmeleri ve oyun için yasak olmaksızın iyi bir koruma oluşturulmuştur. 
Hile açık kaynaktır, yani bir geliştiriciyseniz veya Minecraft’ta kendi hilelerinizi nasıl oluşturacağınızı öğrenmek istiyorsanız, bu hilenin kaynak kodunu aşağıda vermiş olduğum linkten indirebilir ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilirsiniz.
İyi işlevsellik, GUI, Combat, Render ve Utility ile biten arasında değişen mükemmel ayarlar bulunuyor.  Bu hileyi başlattıktan sonra ana ekran görüntüsünde veya bağımsız olarak görebileceğiniz kapsamlı işlevsellik içerir.  Başlatma için tüm bağlantıları ve talimatları, açıklamanın altında aşağıda link olarak veriyorum.
Meteor Client, CrystalAura ve KillAura gibi başka herhangi bir istemcide bulacağınız klasiklerin yanı sıra çok çeşitli son teknoloji, orijinal savaş modülleri (AutoAnvil, AnchorAura, BedAura vb.)  verir.
ÖZELLİKLERİ
Auto walk
Air jump
Fly
ESP
Armor
Auto tool
Xrat
Speed
Reach
Speed mine
Aim assist
Aura
Trigger
XP bottle tower
ve çok daha fazlası için indirin.
sürüm 0.3.8
Geliştirici: MineGame159
Oyun:Minecraft
KURULUM;
Clienti yükleyebilmek için “Fabric modloader” ihtiyacınız olacak.
Aşağıdaki vermiş olduğum linkten, Fabric modloader indirin ve kurun.
Arkasından, Meteor client.jar. dosyasını indirelim.
Ve “%appdata%/.minecraft/mods” klasörüne yerleştirelim.
Evet kurulum bitti şimdi Minecraftı açalım ve bu evrensel Meteor client hilesini deneyelim.
GUI
Meteor Client, bir tuşa basarak istemciyle ilgili hemen hemen her şeyi değiştirmenize izin veren güçlü makro sisteminin yanı sıra, etkileşime girmeniz için size güzel ama işlevsel bir arayüz sunan son derece özelleştirilebilir bir GUI ve HUD ile birlikte gelir.
NOT: GUI’yi açmak istiyorsanız, varsayılan anahtar SAĞ_KAYITTIR.
VİDEO ANLATIMI

DOSYA UPLOAD
DOSYA UPLOAD

Etiketler: Minecraft 1.16.4 Meteor Client İndir, Minecraft 1.16.4 Meteor Client 0.3.8 İndir, Minecraft İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.