Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

CS GO: Aimstrike Cracked Hack WallHack Hilesi İndir Ocak 2021

25.01.2021
1.087
A+
A-
CS GO: Aimstrike Cracked Hack WallHack Hilesi İndir Ocak 2021

CS GO: Aimstrike Cracked Hack WallHack Hilesi İndir Ocak 2021

 

CS GO: Aimstrike Cracked Hack WallHack Hilesi İndir Ocak 2021

CS GO: Aimstrike Cracked Hack hilesini paylaşıyorum. Yabancı bir tanıdığım link olarak gönderdi bakalım beğenecek misiniz?
Türk yapımı olan bir hile ama yabancılar sürekli bizleri takip ediyor ve bana bu hileyi düzenlediklerini söylediler zamanım olmadığı için kontrol edemedim. Hileyi çalıştırıp deneyen arkadaşlar yorum bölümüne not bırakırlarsa diğer oynayacak csgo takipçilerine yardımcı olmuş olurlar.
NOT: Bu tür oyun hileleri üçüncü tür yazılıma girdiği için virüs programları dosyayı virüs varmış gibi algılıyor. Defenderi kapatarak dosyayı indirin yoksa hile silinir.
Risk her zaman kullanıcıya aittir.
AimStrike Genel tanıtımı
AimStrike, External (dışarıdan), Internal(içeriden) müdahale ile CS:GO oyununa etki ederek oyunda rakiplerinize üstün gelmenizi sağlayan bazı özellikler içeren %100 Türk yapımı özel bir yazılımdır.
Otomatik Tetikleme (TriggerBot)
Nişan Yardımcısı (AimBot)
Tepme Engelleyici (NoRecoil)
Parlama (WallHack)
Otomatik Zıplama (Bunny Hop
Skin Changer
dddd

KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten, aimstrike_cracked.zip dosyasını indirelim.
Csgo oyununu açalım.
Rar dosyasından çıkardığımız, Aimstrike_cracked.exe’yi yönetici olarak çalıştıralım
VİDEO TANITIM

DOSYA TC

? HİLE İNDİR ?

YEDEK LİNK

? HİLE İNDİR ?

Etiketler: CS GO: Aimstrike Cracked oyunu indir, CS GO: Aimstrike Cracked hileli indir, CS GO: Aimstrike Cracked Hack WallHack Hilesi İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.