Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Car Mechanic Simulator v1.3.18 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir Son Sürüm

07.01.2021
1.271
A+
A-
Car Mechanic Simulator v1.3.18 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir Son Sürüm

555

 

Car Mechanic Simulator v1.3.18 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir Son Sürüm

Car Mechanic Simulator v1.3.18 Sınırsız Para Hileli son sürümünü paylaşıyorum, sınırsız para hileli oyunumuzda dilediğiniz malzemeleri ve ekipmanları satın alıp arabaları rahatça tamir edeceksiniz. 
Detaylı tamir sistemi, alım, satım, onlarca el aleti araçlar, tornavidalar, penseler, kaynak makineleri ve dahası sizleri bekliyor.
Oyunda, Sovyet otomobil endüstrisini tamir etme ve yükseltme konusunda uzmanlaşmış bir otomobil tamircisi karakterini canlandıracaksınız.
Eski, perişan ve zaten efsane olan araba modelleriyle karşılaşacaksınız. Teşhis yapmak, arızaları belirlemek, parçaları değiştirmek, cilalamak ve çok daha fazlası sizi bekliyor.
Aynı zamanda, hem müşterilerin ekipmanlarıyla hem de bağımsız olarak satın alınan antikalarla çalışabilirsiniz. Bunların hepsinde bir de ekonomik model var. Belirli öğeleri bilerek sipariş etmeniz ve satın almanız gerekir.
ÖZELLİKLERİ
Sınırsız Para
Sınırsız Altın
oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
oyuna giriş yaptığınızda altın miktarına bakmanız yeterlidir.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, CarMechanicSimulator-v1.3.18-okuokubil-com.apk dosyasını indirelim ve kurulumunu yapalım.
VİDEO OYUN TANITIM

DOSYA UPLOAD

Etiketler: Car Mechanic Simulator Son Sürüm İndir, Car Mechanic Simulator Hileli İndir, Car Mechanic Simulator Para Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.