Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Among Us PC Always Impostor, Unlock All, See Imposter Son Sürüm İndir

06.01.2021
891
A+
A-
Among Us PC Always Impostor, Unlock All, See Imposter Son Sürüm İndir

767

 

Among Us PC Always Impostor, Unlock All, See Imposter Son Sürüm İndir 

Among Us PC Always Impostor, Unlock All, See Imposter Son Sürüm olarak paylaşıyorum Bilgisayar kullanan arkadaşlar sevinmiştir. Hile gerçek ten güzel.
Amang Us yeni bir bilgisayar hilesi olarak okuokubil.com olarak ücretsiz veriyorum. Hile gerçekten çok iyi ve tüm kaplamaların kilidini açma, her zaman sahtekarlık yapma, sahtekarları görme, radar hilesi ve daha fazlası gibi birçok özelliğe sahiptir. Şimdi indir ve denemeye başla
ÖZELLİKLERİ;
Taklitçiyi Zorla
Cooldown’u öldür
Sonsuz Aralık
Sonsuz Sabotaj
Taklitçiyi öldür
Duvar Hack
Gecikme Anahtarı
Öğelerin ve daha fazlasının kilidini açın
Among us Radar Hacks: Radar hilesi, düşmanların tüm konumlarını bir mini haritada görebileceğiniz basit bir hiledir, birçok YouTuber ve yayıncı bu işlevi harici bir cmd penceresiyle kullanır, böylece akışınızda algılanmaz ve siz de kim olduğunu bilirsiniz.
Among us Force Imposter Hacks: Force Impostor Mod çok basittir, her oyun için sizi sahtekarlık yapar, ancak bunun olmasını önlemek için oyun geliştiricisi güç sahtekarını sunucu tarafına ayarlayın, Yani şimdi sırayla lobinin ev sahibi olmanız gerekiyor yüklü mod ile bir sahtekar olmak.
Among us Speed Hacks: Aramızda hız kesmek gerçekten çok iyi, özel hızınızı ayarlayabilir, bu oyunda diğer insanların hızını da kolayca artırabilir ve azaltabilirsiniz.
Among us Unlock Items hack: Oyundaki her bir öğeyi satın almadan kilidini açabilir ve hepsini ücretsiz olarak kullanabilirsiniz, bu internette en çok aranan hack’lerden biridir.
Among us Kill Cooldown Hacks: Kill cooldown’u kullanarak oyundaki her oyuncuyu bir saniyede öldürebilirsiniz, birçok hile yapan bu oyun içi kullanıyor.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, amangussonsürüm-v26-okuokubil-com dosyasını indirelim.
Arkasından, oyunu başlatmadan önce hileyi çalıştıralım.
Şimdi oyunu çalıştırın ve keyfini çıkarın.
Enjeksiyonla ilgili sorun yaşıyorsanız, tekrar çalıştırmayı deneyin. Ya da sitemden Injector bölümüne bakın.
VİDEO OYUN TANITIM


PASSWORD: okuokubil.com
DOSYA UPLOAD

Etiketler: Among Us PC Always Impostor Hilesi İndir, Among Us PC Unlock All See Imposter Son Sürüm İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.