Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

World War Heroes v1.24.0 Mermi Hileli Mod Apk İndir 2021

17.12.2020
350
A+
A-
World War Heroes v1.24.0 Mermi Hileli Mod Apk İndir 2021
ERE
World War Heroes v1.24.0 Mermi Hileli olarak güzel bir oyun paylaşıyorum. Savaş oyununu seven arkadaşlar seviniyordur. Bu oyunu Android cihazınıza yükleyerek, dünyanın dört bir yanındaki çevrimiçi kullanıcılarla çok oyunculu olarak rekabet etmeniz ve en farklı Android oyunlarından birini oynamak için tarih kitaplarında okuduğunuz o kanlı 2.Dünya Savaşına gireceksiniz.
Çok güzel grafiklere ve ses efektlerine sahip 5 farklı harita ve eğlence 6 farklı savaş modu, en güzel aksiyon oyunlarından birini göreceksiniz.
Düşmanları birbiri ardına yok edebileceğiniz av tüfeği, el bombası, füze vb. Dahil olmak üzere 20’den fazla farklı silah sağlanacak ve elbette silahları kişiselleştirme ve yükseltme fırsatına sahip olacaksınız.
ÖZELLİKLERİ;
Ölüm Maçı: Öldür ya da öldür, kapitalizm tarzı. Diğer oyuncuları olabildiğince çok öldürün.
Takım Ölüm Maçı: Takım, Takım savaşı.
Bomba modu (1 can ile takım – takım, bombayı dikin)
Takım Bomba modu (takım vs takım ölüm maçı, bombayı yerleştir)
Zorlu mod (hasar artışı x3)
Takım Kadrosu (takımlara karşı takımlar, 3 tur)
Kendi oyunlarınızı oluşturun (herhangi bir oyun haritası / kuralı oluşturun)
NOT; Oyun kurulumu kolay olsun tek link ve tek apk dosyası olarak paylaşıyorum kurun ve keyfini çıkarın. Video anlatımı OBB kurulumunu anlatıyor. onu göz ardı edin.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, Ghosts of War -2025modt-okuokubil-com.apk dosyasını indirelim ve kurulumunu yapalım.
VİDEO ANLATIMI

DOSYA UPLOAD

? MOD APK İNDİR ?

ALTERNATİF LİNK 

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: World War Heroes Hileli İndir, World War Heroes Oyunu İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.