Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Trooper Shooter: Critical Assault FPS 2.2 Askerler, Apk Mod + OBB Androıd

05.12.2020
311
A+
A-
Trooper Shooter: Critical Assault FPS 2.2 Askerler, Apk Mod + OBB Androıd

999

 

Trooper Shooter: Critical Assault FPS 2.2 Askerler, Apk Mod + OBB Androıd

Trooper Shooter: Critical Assault FPS 2.2 Askerler, Apk Mod + OBB, Savaş alanındaki profesyonel asker rolü karakterinle, rakiplerini yapacağın stratejik planlarla savaşarak yeneceğin çok güzel hareketli bir oyun.
Bu savaşta yalnız değilsin sana yardımcı olacak bir sürü yoldaşın olacak.
 Sizin bu yoldaşlarınızla birlikteliğniz ve gücünüz karşısında, düşmanlarınız çok oyunculu gruplarda önünüzde savaşmak için sıraya girecek.
Düşmanlarınız sizi yok etmek isteyecekler şimdi sen onlara emrinde bulunan yoldaşların ve güçlü silahlarınla karşılık ver.
Trooper Shooter: Critical Assault FPS’nin ana özelliği PvP kısmıdır. Bu, bu oyunda dünyanın farklı yerlerinden gerçek rakiplerle oynadığınız anlamına gelmektedir.
Bu oyunun genel özellikleri arasında farklı türlerde silah ve teçhizat satın alma ve kullanma imkanı, yükseltme imkanı ile çeşitli karakter ve kahramanların varlığı, farklı haritaların varlığı bulunmaktadır.
97
ÖZELLİKLERİ;
Madalyalar
Ödüller
KURULUM;
1- Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “Trooper-Shooter-Critical-Assault-FPS-mod-okuokubil-com” apk dosyasını indirip cihazınıza yükleyin. 
2- Arkasından “Trooper-Shooter-Critical-Assault-FPS-okuokubil-com” dosyasındaki “com.pocket.shooter” dosyasını Zip ten /sdcard/Android/obb/com.klasörüne çıkartın ve kopyalayın.
Artık oyunu açıp oynama zamanı.
VİDEO OYUN TANITIM


BCVC Link

? MOD APK İNDİR ?

BCVC Link

? OBB İNDİR ?

TR Link

? MOD APK İNDİR ?

TR Link

? OBB İNDİR ?

Etiketler: Trooper Shooter Hileli Oyna, Trooper Shooter İndir, Trooper Shooter Critical Assault FPS İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.