Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Az Bulutlu

The Eyes of Ara v1.3.0 Gözler Full Apk İndir 2021

20.12.2020
318
A+
A-
The Eyes of Ara v1.3.0 Gözler Full Apk İndir 2021

78

 

The Eyes of Ara v1.3.0 Gözler Full Apk İndir 2021

The Eyes of Ara v1.3.0 Gözler Full Apk olarak paylaşıyorum. Gizem dolu bir kale ve bir sürü oda gizli dehlizler ürkütücü sahneler sizi bekliyor.
Oyundaki amacınız canlandırdığınız karakteriniz ile gizemli bir adada bulunan kale içindeki gizemleri çözerek ilerlemek olacak ve garip olayları aydınlatmak, kitli kapıları açmak ve hikayenin sonuna ulaşmaktır.
Detaylı kurgulanmış hikaye, etkileşime geçebileceğiniz yüzlerce eşya, kayıp hazineler ve bir çok gizemler sizleri bekliyor.
Muhteşem bir 3 boyutlu ortamda geçen bu grafik dolu macera oyununu indirin keyfini çıkarın. 
Gizli sığınaklar ve gizli odalarla dolu büyük bir antik kaleyi keşfedin. Karmaşık bulmacaları çözün, gizli hazineleri arayın ve bilimsel ile gizemi birleştiren bir gizemi çözün.
İzole, uzak bir adada, gizemle örtülmüş efsanelerle dolu eski bir kale duruyor. Yıllardır terk edilmiş ve bomboştu, yine de tüm köylüler, sisin içinde dans eden hayaletimsi ışıkların ürkütücü ışıltısını, korkunç fırtınaları ve ürkütücü rüyaların eski hikayelerini hala hatırlıyor.
Kısa bir süre önce, terk edilmiş salonların içinde bir yerden gizemli bir radyo sinyali yayınlanmaya başladı. Kalenin içinde bir şey uyandı ve birinin gerçeği keşfetmek için dışarı çıkması gerekiyor. Hazır mısınız siz?
KURULUM:
Aşağıda vermiş olduğum linkten Theeyes-of-Ara-v130-okuokubil-com.apk dosyasını indirelim ve kurulumunu yapalım.
VİDEO OYUN TANITIM

DOSYA UPLOAD

? FULL APK İNDİR ?

DOSYA TC

? FULL APK İNDİR ?

Etiketler: The Eyes of Ara İndir, The Eyes of Ara Oyunu İndir, The Eyes of Ara v1.3.0 Gözler Full Apk İndir 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.