Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

The Catapult 2: 4.1.0 Mancınık, Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir

06.12.2020
810
A+
A-
The Catapult 2: 4.1.0 Mancınık, Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir
2222

 The Catapult 2: 4.1.0 Mancınık, Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir

The Catapult 2: 4.1.0 Mancınık, Sınırsız Para Hileli olarak paylaşıyorum. Düşmanlarının, sahip olduğu mancınıkla kalene saldırmalarına karşı savunmanı en güçlü şekilde yapmalı ve onların kalene hasar vermesini engellemelisin.
Düşmanların elinde sizi yok edecek güçlükteki mancınıklara sahip ve sizin elinizde böyle bir mancınık olmadığı için kalenizi taşlarla ve ateş toplarıyla savunacaksınız.
Onlara yüksek hızda taşlarla ateş edin ve onları yok edip yenin.
Catapult oynamak çok basittir. Parmağınızı mancınık üzerine yerleştirin ve sürükleyerek yukarı aşağı hareket ettirerek fırlatma açısını belirleyin, parmağınızı ekrandan kaldırdığınızda mancınık taşı düşmanın tam başına fırlatacaktır.
Oyunun asıl ikinci versiyonunda, daha yüksek ve daha iyi grafiklerden bahsedebileceğim bir dizi önemli iyileştirmeler görüyorum. Ayrıca, oyunun 2. sürümüne, aralarında büyük okçuluk balistalarından da bahsedeceğim bir dizi yeni silahlar eklenmiş
Bu eklenen yeni silahlar, yıldırım ve mermiler artık oyunun ikinci versiyonunda daha güçlüsün.
2. bölüme dikkat edin çünkü rakip çok güçlenecek. Ama buna göre de kaleni savunman için seninde daha fazla araçla donatıldın.
Yeni silahlar ve çeşitli beceriler, oyunu özelleştirmenize yardımcı olacak. Oyuncular, Canon’un atışlarını kullanarak saldırganları yenebilir. 
Yeterince para toplarsanız, kalenizi daha güçlü hale getirmek için yükseltebilirsiniz.
Öncelikle rakibinizi izleyin, hangi konumda olduklarını, ne kadar yüksekte, ne kadar uzakta olduklarını görün. 
Ardından, yeniden yüklemeye başlamak için ekrana basın ve basılı tutun, verilere devam edin ve geri kaydırın, ekran mermiyi belirtmek için bir bulanıklık gösterecektir. Ateş etmek için bırakın.
ÖZELLİKLERİ;
Mermiler
Yıldırım
Boom
Oklar
Sihirli Kalkanlar
Ve daha fazlası..
KURULUM;
1- Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “The-Catapult-2-4.1.0-Mod-okuokubil-com” apk dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.
VİDEO OYUN TANITIM 


 

BCVC Link

? MOD APK İNDİR ?

TR Link

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: The Catapult 2 İndir,  The Catapult 2 Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.