Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Az Bulutlu

The Bonfire 2 Uncharted Shores v39.0.8 Sınırsız Para Hileli Mod Apk Aralık

09.12.2020
465
A+
A-
The Bonfire 2 Uncharted Shores v39.0.8 Sınırsız Para Hileli Mod Apk Aralık

343333

 

 The Bonfire 2: Uncharted Shores v39.0.8 Sınırsız Para Hileli Mod Apk

The Bonfire 2: Uncharted Shores v39.0.8 Sınırsız Para Hileli olarak paylaşıyorum. Büyük bir gemiyle deniz seyahatiniz de okyanusta çıkan bir fırtına ile geminiz alabora olup batıyor ve hikaye burada başlıyor. Oyunda ıssız bir adada kalmış büyük bir grubu yönetecek, onların hayatta kalmasına yardımcı olarak diğer temel ihtiyaçları için stratejik planlar yapacaksınız.
Mahsur kaldığınız adanın artık yiyecek kaynakları azalıyor, insanları bu durumdan kurtarmanın bir yolunu bulmak sizin elinizde. Tarım dan tutun çeşitli yapılar inşa etmeniz veya domuzlar, kurtlar, canavarlar ve örümcekler gibi düşmanlarla savaşmanız gerekebilir. 
Daha önceki oyunların aksine, bu oyunda, mevcut kişilerin her birinin belirli bir sağlık seviyesi var ve tüm üyelere özel bir şekilde bakmanız ve onları izlemeniz gerekiyor, bu da oyunu zorlaştırıyor.
5544

O zaman, her bireyin ihtiyaçlarını zamanında karşılamalı ve bununla birlikte, kıtlıkla karşı karşıya kalmamak için genel kaynaklarınızı çok iyi stok takibi yapmalısınız.
Tüm bu olaylar böyle sürüp giderken sizin üzerinizdeki yükü azaltmanın zamanı geliyor, onun için, özel yetenekleri olan her kişiye bir görev verin, hızlı ve becerikli birkaç kişiyi avlanmaya gönderin.
Daha becerikli ve uyanık kişilere gece nöbeti verin, sizi uyurken kampınızı korusunlar.
Her şeyden önce güçlü bir yerleşim yeri inşa edin ve kadim bir kötülüğü yenmek için büyülü eserler meydana getirin.
OYUN ÖZELLİKLERİ;
İNŞA ET 
Oyun, gün boyunca kaynakları inşa etmenizi, üretmenizi ve toplamanızı sağlar. Şehir planlarınızı tasarlama özgürlüğüne sahipsiniz. Ancak, binaların yerleşimi hayati önem taşıyabilir ve yerleşiminizin sonucunu etkileyebilir.
55
HAYATTA KAL
Gece düştüğünde, köyünüzü kurtlar, chupacabra, örümcekler ve Kabile düşmanları gibi rastgele canavarlardan koruyun .
KEŞFET İNCELE
Rastgele oluşturulmuş bir dünya haritası, gemilerinizle keşfetmeniz için sizi bekliyor. Ticaret yapmak için yeni şehirler keşfedin veya ganimet için rastgele karşılaşmalarla yüzleşin.
PROSEDÜRSEL KARAKTERLER
Her köylü benzersizdir. Her birinin güç, çeviklik, zeka gibi istatistiklerin yanı sıra becerileri ve özellikleri kişiselleştiriyor.
KARAKTER İLERLEMESİ
Çoğu RPG oyununda olduğu gibi her köylünün seviyelerini yükseltebilir ve inşa edebilirsiniz. Dahası, oyuncular silah ve zırh üretme ve bunları birimlerine donatma becerisine sahip olacaklar.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli the-bonfire-2-uncharted-shores-v39.0.8-mod-okuokubil-com apk dosyamızı indirelim ve kurulumunu yapalım.
VİDEO OYUN TANITIM

BCVC Link

? MOD APK İNDİR ?

TR Link

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: The Bonfire 2 Hileli İndir,  The Bonfire 2 Para Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.