Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

T20 Cricket Champions 3D 1.8.289 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir

06.12.2020
497
A+
A-
T20 Cricket Champions 3D 1.8.289 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir

6555

 

 T20 Cricket Champions 3D 1.8.289 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir

T20 Cricket Champions 3D 1.8.289 Sınırsız Para Hileli güzel bir oyun veriyorum. Bir dizi özelliğe sahip olup, vuruş için basit kontroller ve karşılaşabileceği herhangi bir bowling oyunu sırasında karakterinizi kontrol etmek için kolay ve hızlı akan bir oyun olduğunu söyleyebilirim. 
Bu şekilde, karakterinize hayat vermek ve rekabetçi maçlarınızda en iyi vuruşu yapmak için ekran kontrolleri bulacaksınız. Bunu yaptığınızda, bu vuruşun sonucunu görebilir ve tekrar deneyebilirsiniz. Ayrıca karakterleri hareket ettirebileceksiniz ve bowling durumunda, oyunu geliştirmek ve avantaj elde etmek için ihtiyacınız olan tüm verilere ekranda sahip olacaksınız.
T20 Cricket Champions 3D’ye girdikten sonra, en sevdiğiniz oyun modunu seçebilecek ve ayrıca diğer oyuncularla canlı olarak oynayabileceksiniz.
Oyundaki amacınız hedefinizi bulabileceğiniz tüm kriket etkinliklerine ve yarışmalarına katılmak ve bir kupa kazanmak için dünyanın farklı yerlerinden gelen oyuncularla rekabet ederek yarışmayı galip bitirmenizdir.
Avantaj elde etmek için sınırsız olan paranızla alışveriş yapabileceksiniz.
ÖZELLİKLER:
• Vuruş ve bowling için basit oyun kontrolleri
• Heyecan verici Hızlı Maç ve Turnuva Modları
• Ödül Veren Canlı Etkinlikler Modu
• Popüler Dünya Kupası Takımları ile Heyecanlı Maçlar
• Harika Güçlendirmeler
• Tam 3D grafikler, gerçekçi animasyonlar, vurucu hareketi ve top fiziği
* Ayrıca tablet cihazlar için optimize edilmiştir
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “t20-cricket-champions-3d_1.8.289_mod-okuokubil-com” apk dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.
VİDEO OYUN OYNANIŞ


BCVC Link

? MOD APK İNDİR ?

TR Link

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler:  T20 Cricket Champions 3D İndir,  T20 Cricket Champions 3D Oyna,  T20 Cricket Champions 3D Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.