Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Stickman Legends 2.4.77 Sınırsız Para Karakter Kilitleri Açık Hileli Mod Apk İndir

15.12.2020
1.333
A+
A-
Stickman Legends 2.4.77 Sınırsız Para Karakter Kilitleri Açık Hileli Mod Apk İndir

77

 

Stickman Legends  2.4.77 Sınırsız Para Karakter Kilitleri Açık Hileli Mod Apk İndir

Stickman Legends  2.4.77 Sınırsız Para Karakter Kilitleri Açık Hileli olarak paylaşıyorum bu sayede karakterleri özgürce yükseltebilir sınırsız paranız ile satın alabilirsiniz. Bu güzel oyunu oynamanızı tavsiye ederim.
Oyunumuz gizeme doğru gidiyor Karanlık ve aydınlığın  zıt kutuplar olduğunu biliyoruz. Karanlık, gizli gizemlerin aksine kötü güçleri temsil ediyorsa, ışık inanç ve umut getirir diyelim. 
Oyunumuz karanlık ve aydınlık içinde geçecek. Oyunumuz içerisinde, karanlıkta yaşamaya, şeytanlarla savaşmaya istekli, insanlığa ışık ve umut getiren savaşçılar olacak.
Gece çöktüğünde, kötülük onunla birlikte yükseliyor. Tüm insanlığı yok etmek istiyorlar, ışığın sonsuza dek yok olmasına neden oluyorlar. 
Şimdi bu oyunumuzda sen tüm bunlara meydan okuyacak güçlü karakter olarak ve diğer savaşçılarla beraber, anavatanınıza barış getireceksiniz.
Zombiler, canavarlar ve gecenin güçleriyle savaşa katılmaya hazır mısın? Bu vahşi zombilerin sürekli saldırdığı çılgın bir savaş olacak. 
Ama bu savaşa katılacak olan bir çok savaşçı geri dönemeyecek.
İlahlar, bu çetin savaşta, savaşçıların vazgeçilmez dostlarıdır. StickMan Legends’da bunlar tanrı gücü silahlarıdır. Savaşçıların gücü bu oyunla sınırlı değil. Zamanla karakteriniz güçlenmeye devam edecek. Gücünüz sonsuz olsa bile. Deneyim kazandığında ve seviye atladığında yeni beceriler öğrenebilirsin.
Ayrıca, seviye ne kadar yüksek olursa, o kadar güçlü canavarlar ve zombiler olacaktır. Dikkatli olun çünkü oyunun Bossu her an ortaya çıkabilir
ÖZELLİKLERİ;
Sınırsız Para: Kullandıkça paranız artar.
Kilitli Olmayan Karakterler: Tüm karakterlerin kilidi açılmıştır. Ücretsiz olarak seçebilir ve oynayabilirsiniz.
KURULUM:
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, stickmanlegendssw2477mod-okuokubil-com.apk dosyasını indirelim ve telefonumuza kurulumunu yapalım.
VİDEO ANLATIMI

DOSYA UPLOAD

? MOD APK İNDİR ?

DOSYA CO

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: Stickman Legends Hileli İndir, Stickman Legends Oyunu İndir, Stickman Legends Sınırsız Para Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.