Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Rüyada Kolye Satan Yaşlı Bir Kadını Görmek Ne Anlama Gelir?

12.12.2020
632
A+
A-
Rüyada Kolye Satan Yaşlı Bir Kadını Görmek Ne Anlama Gelir?

3333

 

Rüyada Kolye Satan Yaşlı Bir Kadını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kolye satan yaşlı bir kadını görmek, sizin güncel hayatta bazen yakınınızdaki yaşlı bir insana değer verdiğinizi geçmişteki bir günde ona acımış olduğunuzu hatırlatıyor. 
Rüyanızda kolye, takı hatta mücevher satan bir yaşlı kadın, hayatta değerli bir şeye odaklandığınızı ve gelecekteki kariyeriniz için olası iyileştirmeler olacağını da gösterir.
Yalnız bir tek şey var,  görmüş olduğunuz takılar mücevher ve gümüşse kariyer ile ilgilidir. Sadece takı ve kolye ise birinci yazdığım geçerlidir.
Sonuçta görmüş olduğunuz bu rüya kötümser değil aksine,  gelecekteki başarınıza katkıda bulunacak önemli seçimler yapacağınızın anlamına da gelir. 
Kendinizi bir kaç gün deneyim leyin.  Rüyanızda bu tür aynı mücevher ve takı görüyor olursanız, kişisel yaşamınız da bir dönüşümden geçeceksiniz.
Rüyada görmüş olduğunuz kolye gerçek yaşamınızdaki statünün bir sembolüdür. İnsanlarla ikili ilişkilerinize değer veriyorsunuz ve söz sahibi birisiniz. 
Çevrenizde bu sosyal imajınızı kıskanan insanlar olduğunu düşünüyor musunuz? 
Bu rüyada çıkaracağım bir şey daha var, Başkalarına verdiğiniz sözleri normalde yerine getiren ve asla verdiği bir sözü unutan birisi olmadığınız. 
Takı ve kolye satan yaşlı bir kadını sürekli rüyada görmek psikolojik olarak sevdiğiniz insanları ve sahip olduklarınızı temsil eder. 
Ayriyeten tüm bunlar dışında rüyanda yaşlı bir kadın görmek, zenginliğin, mutluluğun ve iyi niyetin alametidir. Bununla birlikte önemli bir noktayı da yazmadan geçemeyeceğim. Rüyada yaşlı bir kadın görmek, her zaman iyi bir rüya olmayıp, değer verdiğin bir kişi için kötü haberi de simgeler.
Daha iyi rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Etiketler: Rüyada Kolye Satan Yaşlı Bir Kadını Görmek, Rüyada Kolye Görmek, Rüyada yaşlı Kadın

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.