Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Rüyada eski Kapı Çanı ve 57 Rakamını görmek Ne Anlama Gelir?

06.12.2020
1.294
A+
A-
Rüyada eski Kapı Çanı ve 57 Rakamını görmek Ne Anlama Gelir?

33

 

Rüyada eski Kapı Çanı ve 57 Rakamını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada eski kapı çanı ve 57 rakamını birlikte görmek karmaşık bir yaşamın derin izlerinden gelir. Bu derin iz ya geçmişinizi ya da geleceğinizi zihninize daha önce bir disk gibi yerleştirilmiştir. Zihniniz vakti geldiğinde size bunu gösterir.
Çok derin bir gizemin kapısını size en kısa zamanda açacaktır. Açtığınız bu kapı sizin ya iyiliğiniz ya da kötülüğünüz olacaktır.
Siz ya da bir başkası bu rüyayı gördüğünde sakın es geçmeyin çünkü bu rüya Genellikle uyanmak ve uyanamamakla ilgilidir.
Rüyada görülen 57 rakamı sizin sabaha karşı uyanamayacağınızın planını yaparken diğer yarınız kapı çanı göstererek bedeninizi ve beyninize uyan sinyali göndermiştir.
Bunun anlamı sizin bu dünyadaki yaşamınızla ilgili olup bu günden itibaren geçmişinizi gözden geçirerek yaşamanız ve geleceğe dair planlar yaparak iyilik, doğruluk, sevecenlik belirtileriyle kucaklaşmanızı tavsiye ediyor.
Eğer rüyanızda sadece 57 rakamı görmüş olsaydınız, size şunları söylemiş olacaktım.  Hayatınızdaki yaşantınız, iyi ya da kötü olsun, deneyimlerinizden ne öğrendiğinizi sorgulayan bir mesajdır. Bir insan için düşüşten sonra yükselmek cesaret ve kararlılık gerektirir.
Eğer rüyanızda sadece kapı çanı görmüş olsaydınız size yorumum şu şekilde olacaktı. Çan rüyamızda bir uyarı sembolü olabilir diye düşünüyorum.  Günümüzde de öyle değil mi? Uyarı, çağrı, dikkat çekme vs. Bu çan bizim hayatımızda bir kayıp yaşadığımızı ya da yaşayacağımızın habercisi de olabilir ve ya bir ilişkinin biteceğini de haber veriyor olabilir.
Yalnızlık hissettiğiniz yaşamınızı paylaşmak için bir başkasına ihtiyaç duyduğunuz kapı gizi sağlam bir çan gibi birleştirici birisine gönül bağlayacağınız bir sembol olabilir. Rüyanızı olumlu havaya çevirmek tamamı ile sizin kendi elinizdedir.
Bu rüya derin ve gizemli bir çizgidedir. 
Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Rüyalarınızı rüyamı yorumla bölümüne yazabilir mail yoluyla da gönderebilirsiniz.
Etiketler: Rüyada eski Kapı Çanı Görmenin manası nedir, Rüyada eski kapı çanı ve 57 rakamı görmek,
rüyada 57 rakamının gizemi, Çanın gizemi

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.