Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

Roblox Identity Fraud Script Kimlik Dolandırıcılığı Son Sürüm 2021

14.12.2020
943
A+
A-
Roblox Identity Fraud Script Kimlik Dolandırıcılığı Son Sürüm 2021
876

 Roblox Identity Fraud Script Kimlik Dolandırıcılığı Son Sürüm 2021

Roblox Identity Fraud Script Kimlik Dolandırıcılığı yeni ve güncel olarak sizlerle paylaşıyorum. Bu oyunda bu karakterin vizyonu yok. Göremiyor ama hareketi algılayabiliyor. Size yakınsa, hareket etmemelisiniz ve ses çıkartmamalısınız eğer yaparsanız, saldırıya uğrayabilirsiniz. Diğer canavarların aksine karakterinize zarar verecektir. 
Diğer canavarlar öldürürken sizi anında öldürmez.
Oyun Püf Noktası:
Bir dolandırıcılığın yakın olduğunu belirlemenin birkaç yolu vardır. Bir “oyuncu” dalgası görürseniz, tekrar etmeyin, o “oyuncuya” doğru gitmeyin. Bu, içinde bulunduğu yöne bakmamanız için size bir uyarı olarak kabul edilir. 
Bunun yerine, o “oyuncunun” bulunduğu yerden ters yöne çevirin (eğer bir labirentin çıkışına gitmiyorsanız, geriye doğru yürüyün). 
Bir dolandırıcılığın yakın olduğunu belirleyen başka bir şey de, bir “oyuncu” sizi geçtiğinde, koridorda yürürken yönünüze bakmaya devam etmesidir. Onları takip etmemenizi tavsiye ederim.
OYNANIŞ:
Bu oyun boyunca üç Labirent vardır.
Labirent Bir
Yapılacak ilk şey bir ayna bulmaktır. O ayna sizi çıkış yoluna götürecek. O aynaya baktığınızda, onunla yüzleşin ve sonra sağınıza gidin. Duvarın sol tarafına yapıştırın ve ardından olası tüm solları alın. Sizi ikinci labirente giren kapıya götürecek.
Labirent İki
İlk labirentle aynı anlaşma. Duvarın sol tarafına yapıştırın ve ardından olası tüm solları alın. [C] Dikkat, üzerinde ilahiler bulunan bir düğme vardır (ne zaman veya eğer gördüğünüzü bilirsiniz). Yapmayın ve tekrar ediyorum, o düğmeye basmayın veya kutunun yazdığı şeyi yeniden yazın. Alice’den seni öldürmesini istemek gibi ve o yapabilir ve öldürecek.
Yeşil butonlu bir kapıya çarptığınız anda butona bastığınızda bir numara görünecektir. Düğmenin altında görünen numarayı sohbet odasına yazın ve üçüncü labirentin kapısını açın.
345

Labirent Üç
“Güvenli Bölge” nin kapısına nasıl ulaşılacağına dair gerçekten bir model yok. Tek yapmanız gereken bip sesini dinlemek. Ses ne kadar yüksekse, ona o kadar yakınsınız.
Korku temalı bu Roblox oyunu için çalışan sceipr hilesi ekliyoruz, sağlam ve kaliteli bir injectorle sizde deneyebilirsiniz.
ÖNEMLİ: Script kodundaki link ülkemizde kısıtlıdır. Bunun için vpn ile girin
ÖZELLİKLER
Walkspeed
No Clip
Transparent Walls
Bright
Monster ESP
Door ESP
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten Script txt. İndirelim ve içindeki kodları Identity Fraud oyununu açarak içine injectorle execute edelim.
Şimdi menuden istediğimiz özellikleri deneyebiliriz.
VİDEO ANLATIMI


 

DOSYA UPLOAD

? SCRIPT İNDİR ?

DOSYA CO

? SCRIPT İNDİR ?

Etiketler: Roblox Identity Fraud İndir, Roblox Identity Fraud Son Sürüm İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.