Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Pubg Mobile 1.1.0 ESP Misvak Vip Menu AimBot Esp Hilesi Sezon 16

19.12.2020
506
A+
A-
Pubg Mobile 1.1.0 ESP Misvak Vip Menu AimBot Esp Hilesi Sezon 16

34

 

Pubg Mobile 1.1.0 ESP Misvak Vip Menu AimBot Esp Hilesi Sezon 16 

Pubg Mobile ESP Misvak Vip Menu Aim Hilesi Yeni bu güzel hileyi paylaşıyorum misvak vip esp menü olarak özelliklerini deneyebilirsiniz.
Bu hilemizde de virtual kullanacağız, Vırtual Pubg Mobile hilelerinde çok önemli Vırtualler her telefona uyumlu olmayabiliyor, onun için Türkiye’de tek VIRTUAL DEPOSU konuma girerek buradan kendi telefonunuza uygun bir vırtual bulabilirsiniz.
 
ÖZELLİKLERİ
Wide View
Night Mod
Anten
Remove Fog
Aimbot
Less Recoil
Daha fazlası için indirin.
NOT: Dosyalarınızı Zarchiver programı ile indirin daha kolaylık ve sağlam bir kurulum olur bu program kesinlikle telefonunuzda olması lazım. Zarchiver Sitemden TIKLA İNDİR

BİLGİ: Pubg oyun açınca Beyaz ekran verirse çıkıp tekrar girin. Olmassa Sorun virtual dedir izinleri gözden geçirin ya da virtual değiştirin.
55


KURULUM
Aşağıda vermiş olduğum linkten, INJECTOR Fixed-s16-okuokubil-com  ve base 2 apk  dosyasını indirelim ve kurulumunu yapıp oyunu açalım.
Arkasından Virtual içine girip Misvak ESP tıklıyoruz karşımıza gelen menüden Global ve ya Kore seç sonra wepsite version ( 600mb) ve 32 bit seç Start bas bu bitti.
Şimdi ınjectoru aç  ordaki HX  3RD  PARTY yazan yeri seç ve start bas
VİDEO ANLATIMI

DOSYA UPLOAD

? İNJECTOR İNDİR ?

DOSYA UPLOAD

? VIRTUAL İNDİR ?

DOSYA TC

? İNJECTOR İNDİR ?

? VIRTUAL İNDİR ?

Etiketler: Pubg Mobile 1.1.0 ESP Misvak Hileli İndir, Pubg Mobile İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.