Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Az Bulutlu

Pico Tanks: 40.2.0 Para + Kaynak Hileli Mod Apk + data Multiplayer-Mayhem

18.12.2020
438
A+
A-
Pico Tanks: 40.2.0 Para + Kaynak Hileli Mod Apk + data Multiplayer-Mayhem

343

 

Pico Tanks: 40.2.0 Para + Kaynak Hileli Mod Apk + data Multiplayer-Mayhem 

Pico Tanks: 40.2.0 Para + Kaynak Hileli olarak paylaşıyorum oyunda sınırsız para ve kaynaklara sahip olacaksınız. Daha önce yayınlamış olduğum oyun gerçekten çok tuttu şimdi sıra bunda .Pico Tanks, takım stratejisine güçlü bir şekilde odaklanan hızlı tempolu, enerjik ve 3v3 tank dövüşçüsüdür. 
Oynanışı değiştiren binlerce kombinasyonla
kendi benzersiz tankınızı tasarlayın ve bu oyunun keyfini çıkarın. 
Arkadaşlarınıza haber verip bir araya gelin bir çok harita ve 3’e 3 savaşlara katılın.
Pico Tanks oyununda, karmaşık bir yapı içerisine giriyorsunuz, dünyanın her yerinden binlerce ve yüz binlerce diğer oyuncuyla kıyasıya mücadeleye giriyorsunuz.
Her kes kendi tankına binmek ve başkalarıyla rekabet etmek zorunda, bu oyun, genel süreci 3’e 3 veya üçe üçe üç grup yarışmalarını içeren hızlı tempolu ve aksiyonu bol bir oyunudur. 
Tasarım özellikleri ve oynanış açısından diğer oyuncularla bir harita üzerindesiniz ve takım arkadaşlarınızın yardımıyla düşman kuvvetlerine birbiri ardına yardım etmeniz gerekiyor. Hepsini öldürün. Oyunun her bir elinin belirli bir zamanı vardır ve en çok öldürmeyi yapan takım kazanır. 
Oyunda farklı türde öğeler satın alabilir ve tankınızı özelleştirmek veya yükseltmek için farklı öğeler kullanabilirsiniz. 
54

ÖZELLİKLERİ;
Menü modu
Sınırsız cephane
Yeniden yükleme yok
Bcretsiz altın
Bedava mücevher
Bedava göğüs
Ücretsiz sprint
Yasaklama engelleme
Para ve kaynaklar = yüksek yasaklama oranı
KURULUM
1- Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “Pico-Tanks-Multiplayer-Mayhem-modokuokubil-com” apk dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.
2- Arkasından “Pico-Tanks-Multiplayer-Mayhem-obb-okuokubil-com”dosyasındaki “com.pandaarcade.picotanks” dosyasını Zip ten /sdcard/Android/obb/com.klasörüne çıkartın ve kopyalayın.
Oyuna girdiğinizde para ve elmasınıza bakmanız yeterlidir.
VİDEO OYUN TANITIM 

DOSYA UPLOAD

? APK İNDİR ?

DOSYA CO

? OBB İNDİR ?

DOSYA UPLOAD

? APK İNDİR ?

DOSYA CO

? OBB İNDİR ?

Etiketler: Pico Tanks İndir, Pico Tanks Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.