Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Oil Well Drilling v7.6 Petrol + Altın Hileli Mod Apk İndir 2021

16.12.2020
954
A+
A-
Oil Well Drilling v7.6 Petrol + Altın Hileli Mod Apk İndir 2021
3456

Oil Well Drilling v7.6 Petrol + Altın Hileli Mod Apk İndir 2021

Oil Well Drilling v7.6 Petrol + Altın Hileli olarak paylaşıyorum. Oyunda doğal kaynaklara erişiminizin olması lazım eğer erişiminiz yoksa günlük faaliyetlerinizi yapmanız zor olacaktır. 
Bazılarında rafine kullandığınız çok fazla doğal kaynak var. Bu kaynaklar günlük faaliyetlerinize çok yardımcı oluyor. Örneğin, araçlarınızı hareket ettirmek ve yemek pişirmek için yakıt olarak kullandığımız petrol. Ve daha fazla kaynak var.
Çevremizdeki hemen hemen her şey işlenmiş bir mineralin ürünüdür. Bu maddelerin nasıl elde edildiğini merak ediyor musunuz?  Nereden geliyorlar ve nasıl elde ediliyorlar? Oldukça kolay. Bu maddeler, toprak ananın doğal zenginliğinden elde edilir.
76

Bununla birlikte, bu maddeler toprak katmanlarının en altında bulunur ve kazdıkça çıkartılır.
Bu kaynakları her toprakta bulamayacağınıza dikkat etmeniz gereken bir şey var. Bazı yerlerde bol, bazı yerlerde ise azdır. Dünyadaki çoğu ülke, başta getirdiği zenginlikler olmak üzere sürekli olarak bu kaynakları arıyor.
Bugün dünyada pek çok rafineri var ve sürekli olarak dünyanın derinliklerine iniyorlar.
1111111
Bir petrol kuyusunu keşfetmenin getireceği zenginliği hayal edebiliyor musunuz?  Bu şu anda elinizin altında olan mobil cihazınızın sayesinde olacaktır.
Tek yapmanız gereken Oil Well Drilling’i indirmek ve oynamaya başlamak.
Toprağın derinliklerinde toplayabileceğiniz çok şey var. Altınları, nadir metalleri, elmasları ve diğer birçok eşyayı toplayabilirsiniz.
KURULUM:
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, Oil-Well-Drilling-7.6-Mod-okuokubil-com.apk dosyasını indirelim ve telefonumuza kurulumunu yapalım.
VİDEO OYUN OYNANIŞ


 

DOSYA UPLOAD

? MOD APK İNDİR ?

DOSYA TC 

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: Oil Well Drilling v7.6 Hileli İndir, Oil Well Drilling Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.