Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

MR RACER Premium v1.4.2 Para Hileli Mod Apk İndir Son Sürüm

08.12.2020
367
A+
A-
MR RACER Premium v1.4.2 Para Hileli Mod Apk İndir Son Sürüm

454

 

MR RACER Premium v1.4.2 Para Hileli Mod Apk İndir Son Sürüm

MR RACER Premium v1.4.2 Para Hileli olarak paylaşıyorum. Oyunda yeni gelen güncelleme sonrasında arabaların gücünün yeni motorlarda olduğunu öğrendik.
En önemlisi de, oyuna bu güncellemede yarış kabiliyet ve reflekslerinzi geliştirebileceğiniz bir sürücü okulu olan Proving Ground’un eklenmesi oldu.
Her seansta, zamanınızı ve aracınızın genel performansını iyileştirmenize yardımcı olacak zorluklar oyunda bay çok arkadaşlar. Oyunun her seviyesinde ilerledikçe, gaz kapasitenizi artırmak veya çamurda bir tekerlekli oynatmak gibi tamamlamanız gereken yeni arabaların ve zorlukların kilidini açmanız lazım.
Bu yeni oyunumuzda yakıt tasarrufunda bulunmak için arabaların farlarını yakmamak ve hava filtrelerini değiştirmek gerekiyor, ayrıca yeni lastik takma seçenekleri bulunuyor.
Fiziğe yapılan yeni eklemeler, işaretler veya diğer araçlar gibi nesnelerin üzerinden geçerek arabaları yavaşlatan tamponları içeriyor. 
Hasar sistemi geliştirildi amacı ise, yarış sırasında aracın ne kadar hasar gördüğünü belirler ve tamir edilmesi mi yoksa yükseltilmesi mi gerektiğini belirlemeye yardımcı olur.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli mrrcrpre142-okuokubil-com.apk dosyamızı indirelim ve kurulumunu yapalım.
Oyuna girince paramıza bakmak yeterlidir. İyi oyunlar dilerim.
VİDEO OYUN TANITIM

BCVC Link

? MOD APK İNDİR ?

TR Link

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: MR RACER Premium İndir, MR RACER Premium Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.