Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Minecraft Pocket Edition V1.16.210.50 Güncel Sürüm Full Apk (Mcpe – Beta)

04.12.2020
564
A+
A-
Minecraft Pocket Edition V1.16.210.50 Güncel Sürüm Full Apk (Mcpe – Beta)

 

555

 Minecraft Pocket Edition V1.16.210.50 Güncel Sürüm Full Apk (Mcpe – Beta)

Minecraft Pocket Edition V1.16.210.50 Güncel Sürüm olarak bu sevilen oyunu sizlerle paylaşıyorum. Oyuna dünyayı inşa etmek ve yaşantınızı sürdürüp sağlığınızı korumak için kaynaklara sahip olmanız gereken hayatta kalma modları güncellendi.

Sizin oyunda yaşam alanınızı inşa etmek için sınırsız kaynaklara ayriyeten uçma yeteneğine sahip olduğunuz yaratıcı mod ve yine sizin için oluşturulan özel haritaları oynama macera modu güncellenerek daha fazla oyun mevcut hale getirildi.

OYUNUN BAZI ÖZELLİKLERİ;

Oyunda farklı türde yapılar inşa etmek

Bloklar gibi.

Çeşitli müzik çalma ile mükemmel ses eklemeleri

Oyunu Wi-Fi aracılığıyla arkadaş grubuyla oynama yeteneği.

GÜNCELLENEN YENİLİKLER OYUN AÇIKLAMASI

Oyundaki Dünyanız o kadar büyük ki bilmediğiniz yerlerde köyler bulunuyor. Bulunduğunuz alandan çıkıp bu köyleri bulun ve insanlarını tanıyın.

Bu aramanız biraz kolay olmayacak çünkü köyler gizli bazı araştırmalar sonucunda bulacaksınız.

Buradaki insanların sakin yaşamdan kaynaklanan suç unsurlarından uzak yaşadıkları için size zarar vermeyeceklerdir.

Bu köylülerle bağlantı kurduğunuzda, iş sahalarını, binaları, tasarımları ve inşaatı değiştirmek için birçok fırsat vardır. Bu dünyada hızlı ve güçlü bir şekilde ilerlemenize yardımcı olacaktır.

Oyunda yapacağınız iki önemli ip ucu var 

Öncelikle, güvenliğinizi asla ihmal etmeyin.

Sizi güçlü koruyacak silahlarınızı ve eşyalarınızı yanınızdan ayırmayın.

NOT: Oyun sürümüne eklenen Command Block kullanabilmek için yazışma kısmına “/give @p command_block 64” yazın, blok envantere gelecektir 

Harita kurarken can’t be opened hatası alıyorsanız, oyunun ayarlar kısmında profil sekmesine gelin (Settings / Profile) “File Storage Location” bölümünü External olarak seçin ve oyunu kapatıp açın, sorun düzelecektir.

UYARI: oyun açılışta kapanıyorsa games/com.mojang/minecraftpe/ klasörü içindekileri silip oyunu tekrar açın büyük ihtimalle sorunsuz çalışacaktır.

UYARI: Arkadaşlar minecraftWorlds klasörünü sakın silmeyin aksi halde tüm oluşturduğunuz Minecraft evrenleri kaybolur.

KURULUMU;

Aşağıda vermiş olduğum linkten minecraft-Pocket-Edition-v1.16.210.50-mod-okuokubil-com.apk dosyamızı indirelim ve kurulumunu yapalım.

Arkasından oyuna giriş yapalım ve oyunumuzun keyfini çıkaralım.

VİDEO OYUN TANITIM


BCVC Link

? APK İNDİR ?

TR Link

? APK İNDİR ?

Etiketler:  Minecraft Pocket Edition Güncel süsüm indir, Minecraft indir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.