Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Korkunç Öğretmen v5.7.4 3D Para+ Enerji Hileli Mod Apk (Scary Teacher) 2021

22.12.2020
1.496
A+
A-
Korkunç Öğretmen v5.7.4 3D Para+ Enerji Hileli Mod Apk (Scary Teacher) 2021

45454

 

Korkunç Öğretmen v5.7.4 3D Para+ Enerji Hileli Mod Apk (Scary Teacher) 2021

Korkunç Öğretmen v5.7.4 3D Para+ Enerji Hileli olarak paylaşıyorum Korkunç Öğretmen, Scary Teacher, Lise Öğretmeni’ni sınırsız parayla korkutmanın zamanı geldi de geçiyor elimize böyle süper bir fırsat çıkmışken bitirelim bu öğretmenin işini.
Hikaye, dahi bir kız ve onun en kötü lise öğretmeni hakkında geçiyor. Korkunç Öğretmen çocukları tehdit ediyor, fiziksel cezalar veriyor ve bazen çocuklara işkence bile ettiği söyleniyor. Şimdi, bu korkutucu öğretmen oyununda bizde başrolde oynamak için bu güzel oyunu indirelim ve karakterler arasına katılalım. 
Şimdi sıra intikamda oyundaki amacınız farklı etkinlikler yaparak bu öğretmeni korkutup evindeki tüm hayvanları serbest bırakmanız gerekiyor.Ev büyük ve 15 odadan oluşuyor ve her odanın keşfetmeniz ve öğrencilerin resimlerini almanız gereken kendi sırrı var.
Dikkat edin Bayan T adlı bu öğretmen tarafından yakalanırsanız, sizi öldürebilir.
ÖZELLİKLERİ;
Dünya tarzı interaktif evi açın
Çözülecek 15 farklı oda ve gizem
Korku temaları, ancak her yaştan çocuk için uygundur
Kolay kontroller.
KURULUM
Aşağıdaki vermiş olduğum linkten hileli, Scary Teacher 3D v5.7.4 MOD.apk dosyasını indirelim ve kurulumunu yapalım.
 
VİDEO ANLATIMI


DOSYA UPLOAD

? MOD APK İNDİR ?

DOSYA TC

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: Korkunç Öğretmen Hileli İndir, Scary Teacher Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.