Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Injustice 2 v4.2.0 Enerji + Yetenek Hileli Mod Apk İndir 2021

17.12.2020
481
A+
A-
Injustice 2 v4.2.0 Enerji + Yetenek Hileli Mod Apk İndir 2021
SON

 

Injustice 2 v4.2.0 Enerji + Yetenek Hileli Mod Apk İndir 2021

Injustice 2 v4.2.0 Enerji + Yetenek Hileli olarak paylaşıyorum enerjiniz hiç bitmeyecek ve hep faal kalacaksınız. Mobil cihazlardaki en iyi dövüş oyununda en sevdiğiniz DC Süper Kahramanlar ve Kötü karakterlerin arasına sende katıl.
Size karşı güçlerle savaşmak için Batman, Flash ve Wonder Woman gibi bir kahraman takımı oluşturun.
Dinamik 3’e 3 savaşlarda yeni kombolarda ustalaşın ve rakiplerinizi alt edin. Oyun boyunca savaşırken Süper Kahramanlarınızı özel güçlerle yükselterek daha da güçlü hale gelin.
Karakterleriniz için en güçlü teçhizatları toplayın ve PvP yarışmalarında düşmanlarınıza hükmederek şampiyon olmaya bakın.
NOT: Oyuna gelen en son güncelleme MOD MENÜ apk dosyasını  v6.2.0 2024 yükledim.
ÖZELLİKLERİ;
Süpermen’in ısı vizyonu, Flaş’ın şimşek tekmesi, Harley Quinn’in kek bombası ve çok daha fazlasını kullanarak rakipleriniz üzerinde destansı kombinasyonları serbest bırakın.
Savaşlarınızı bir sonraki seviyeye taşıyın ve en sevdiğiniz DC karakterlerinin süper hareketlerini kullanarak büyük kayıplar verdirin.
Süper Kahramanlarınızı güçlü teçhizatla özelleştirmek ve Armored Superman, Arkham Knight Batman ve çok daha fazlası gibi özel karakterler toplamak için her dövüşten ödüller kazanmanız gerekir.
Arkadaşlarınızla takım kurun ve durdurulamaz bir Lig oluşturun! Birlikte dünyaların toplanmasını engelleyebilir ve en büyük patron Brainiac’ı yenebilirsiniz.
Faal ve Sosyal olun, arkadaşlarınızla sohbet edin, kahraman parçaları bağışlayın, Baskınlara katılın ve daha fazlasını yapın!
NOT: Oyunu bir defaya mahsus Google Play Store’dan indirme başlatıp-iptal ederseniz TEK APK dosyasını kullanarak da oyuna giriş yapabilirsiniz. (oyun içi indirme yapacaktır)
KURULUM

BİLGİ: Şuanda indirip kurmak istediğiniz bir oyunun değiştirilmiş sürümünü yüklemek için, uygulama yüklenmedi hatasını görmek istemiyorsanız cihazınızda yüklü olan orijinal sürümü kaldırmanız gerekiyor.

  1. Aşağısa vermiş olduğum injustice-2-6.2.0-mod-menu MOD APK dosyasını indirin: Uygulamayı güncellemek istiyorsanız eskisini silmeden yeni apk dosyasını yükleyebilirsiniz. Aksi takdirde ilerleme kaydedilmeyecektir.
  2. Şimdi yüklemeye başlayın. Bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemeye ayarlarda izin ver (bir kez yapılır)
  3. İndirilen dosyalar genellikle “İndirilenler” klasörüne yerleştirilir.
  4. Her şey hazır, artık yüklediğiniz hileli oyun Uygulamasını çalıştırabilirsiniz.
  5. Oyunu indirmeden önce lütfen cihazınızın doğru donanım gereksinimlerine sahip olduğundan emin olun. Cihazınız bu gereksinimleri karşılamıyorsa, oynanamayan bir oyunla karşılaşabilirsiniz.

Boyutu: 1.38 GB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE

HİLE İNDİR

 

APKADMİN

👉 MOD APK İNDİR 👈

YEDEK LİNK CO

👉 MOD APK İNDİR 👈

Injustice 2 v6.2.0

Injustice 2 v6.2.0

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.