Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

Ghosts of War: ww2 Shooting Games v0.2.6 Mermi Hileli Mod Apk Son Sürüm 2021

17.12.2020
312
A+
A-
Ghosts of War: ww2 Shooting Games v0.2.6 Mermi Hileli Mod Apk Son Sürüm 2021
4567

 

Ghosts of War: ww2 Shooting Games v0.2.6 Mermi Hileli Mod Apk Son Sürüm 2021

 

Daha önce v0.2.5 sürümünü yayınlamış olduğum bu güzel oyunun çıkan en son sürümü olan,Ghosts of War v0.2.6 WW2 Shooting Games, Mermi Hileli oyununu paylaşıyorum. Oyunun konusu ve kurulumu tamamı ile aynıdır, yinede açıklama bırakıyorum.  ABD, Japonya, Almanya ve Rusya gibi devletlerden bir karakter seçerek savaş alanına dalış yapacağınız güzel bir savaş oyunu veriyorum.
Oyunda sizin kullanacağınız en iyi silahı seçerek cephedeki silah arkadaşlarınızla beraber düşman hattına doğru hücuma geçecek yada cephenizi savunmak için beklemede kalacaksınız. Ama sizi bu değilsiniz beklemek yok hücuma geçip düşmanı yok edin.
Oyunda tank ve gemi gibi araçları da kullanabilecek ve düşmanlarınızı ağır bomba yağmuruna tutarak, çok zayiat vererek düşmanın tüm silahlarını yok edin.
Bir savaş oyunu oynarken, silahı doğru kullanma gibi pek çok şeyi öğreneceksiniz. Ayrıca kendi stratejinizi ve kendi tekniklerinizi oluşturmanıza da yardımcı olacaktır. Silahı nasıl kontrol edeceğinizi her zaman düşünmeniz ve öğrenmeniz gerekeceği için oyunda becerilerinizi geliştirebileceksiniz.
Oyunda her şeyi çözeceksiniz ayrıca durumları nasıl okuyacağınızı ve oyunda ne yapacağınızı öğreneceksiniz. Mermi Hileli oyununun keyfini çıkarın.
3234
ÖZELLİKLERİ;
Oyun içinde kullanacağınız 23 çeşit silah vardır.
Mosin nagant.
Mauser.
Thompson hafif makineli tüfek.
Çeşitli tabancalar.
Hızlı ateşlemeli makineli tüfekler.
ve diğerleri.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, Ghosts of War -2026modt-okuokubil-com.apk dosyasını indirelim ve kurulumunu yapalım.
Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

DOSYA UPLOAD

MOD APK İNDİR

ALTERNATİF LİNK

MOD APK İNDİR

 

VIDEO OYUN TANITIM

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.