Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Garena Free Fire MAX 2.54.1 Kilitler Açık Mod Apk + OBB İndir Aralık

09.12.2020
790
A+
A-
Garena Free Fire MAX 2.54.1 Kilitler Açık Mod Apk + OBB İndir Aralık

898

 

 Garena Free Fire MAX 2.54.1 Kilitler Açık Mod Apk + OBB İndir Aralık

Garena Free Fire MAX 2.54.1 Kilitler Açık olarak paylaşıyorum. Firelink ile, herhangi bir zorluk çekmeden Free Fire MAX oynamak için mevcut Free Fire hesabınıza giriş yapabilirsiniz. 
Oyundaki ilerlemeniz ve öğeleriniz her iki uygulamada da gerçek zamanlı olarak muhafaza edilir. Hangi uygulamayı kullanırlarsa kullansınlar, tüm oyun modlarını hem Free Fire hem de Free Fire MAX oyuncularıyla birlikte oynayabilirsiniz.
Ultra HD çözünürlükler, nefes kesici efektler ve gerçekçi animasyonlarla MAX, Free Fire grafiklerini çok çekici halde göreceksiniz ve mobil cihazlarda bulabileceğiniz en iyi hayatta kalma deneyiminin keyfini çıkaracaksınız.
50 oyuncu, 10 dakika, 1 hayatta kalan
50 oyuncu olarak zengin bir adaya (veya çöle) paraşütle atlayacaksınız. Güvenli bölgede kalın ve yol boyunca düşmanlarınızı izleyin. Diğer hayatta kalanlara karşı ekstra avantaj elde etmek için efsanevi airdrop’lar için yarışın ve ayakta kalan son kişi olmaya bakın. Hepsi 10 dakika içinde olması lazım.
Oyun içi sesli sohbet ile 4 kişilik takım
En fazla 4 oyuncudan oluşan kadrolar oluşturun ve en başından itibaren takımınızla iletişim kurun. Arkadaşlarınızı zafere götürün ve zirvede galıp kalan son takım olarak başarıya ulaşın.
KURULUM;
1-Aşağıda vermiş olduğum linkten “Garena-Free-Fire-MAX-2.54.1-okuokubil-com” apk dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.
2-Garena-Free-Fire-MAX-2.54.1-obb dosyasından. Com.dts.freefiremax klasörünü çıkartın ve Android / Obb / klasörüne kopyalayın.
Uygulamayı başlatın ve keyfini çıkarın
VİDEO OYUN TANITIM

BCVC Link

? APK İNDİR ?

BCVC Link

? OBB İNDİR ?

TR Link

? APK İNDİR ?

TR Link

? OBB İNDİR ?

Etiketler:  Garena Free Fire MAX İndir,  Garena Free Fire MAX Oyna,  Garena Free Fire İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.