Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Food Truck Pup: Cooking Chef 1.4.9 Para Hileli Mod Apk İndir 2021

17.12.2020
335
A+
A-
Food Truck Pup: Cooking Chef 1.4.9 Para Hileli Mod Apk İndir 2021
2222222

Food Truck Pup: Cooking Chef 1.4.9 Para Hileli Mod Apk İndir 2021

Food Truck Pup: Cooking Chef 1.4.9 Para Hileli olarak paylaşıyorum. Shiba Inu ve diğer hayvanları içeren sevimli bir pişirme x sim oyunu sizlerle keyfini çıkarın.
Food Truck Pup Sevimli piksel grafikler + yemek pişirme + işletme yönetimi ile ilgili süper bir keyifli oyundur
Yemek pişirme oyununda krepler hazırlayıp, mağazanızı sevdiğiniz mobilyalarla döşeyin. Ayriyeten sevimli piksel köpekleri de giydirebilirsiniz. Oyunumuzda Shiba Inu, bir av köpeği, bir tazı ve daha fazlasını bulabilirsiniz.
OYNANIŞ;
Küresel bir krep işi kurmak için köpeklerle birlikte çalışacak, kazandığınız paraları mobilya ve kıyafet satın almak için kullanıp diğer yandan da krepe kamyonunuzu veya kafenizi dekore edeceksiniz.
MALZEME TOPLA;
Çilek, muz ve diğer krep malzemelerini taze taze toplayın.
EL İLANI DAĞITIN;
İş yerinizin tanıtım ve reklamını yapmak için hazırladığınız el ilanlarını dağıtın.
PİŞİRME MODU;
Müşterilerinize en güzel kreplerden hazırlayın.
ÇALIŞMA;
İşyerinizde çalıştırmak için köpekler bulabilirsiniz.
malzemeleri toplamak veya müşterilere kendi başlarına yardım etmek gibi görevleri yerine getirebilirler. Krep işinizi büyütmek için birlikte çalışın.
DEKORASYON;
Kedi dükkanlarından mobilya satın alın. Bir sandalye veya yatakla yaşamınızı daha iyi hale getirin. Dükkanınızın iç mekanını banklar, masalar ve daha fazlasıyla donatın.
GİYİM;
Kedi dükkanlarının ikinci katında kıyafetler satın alın. Köpeğinizin dükkanınıza uygun kıyafetler veya kıyafetler giymesini sağlayın. Her köpek için en fazla üç takım kıyafet tutabilirsiniz.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, Food-Truck-Pup-Cooking-Chef-1.4.9-Mod-okuokubil-com.apk dosyasını indirelim ve kurulumunu yapalım.
VİDEO OYUN TANITIM

 

DOSYA UPLOAD

? MOD APK İNDİR ?

DOSYA CO

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: Food Truck Pup Hileli Oyna, Food Truck Pup Hileli İndir, Food Truck Pup yemek Pişirme oyunu İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.