Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Flight Simulator 2D v1.3.2 Kargo Uçağı Kilitler Açık + Para Hileli Apk İndir

05.12.2020
1.252
A+
A-
Flight Simulator 2D v1.3.2 Kargo Uçağı Kilitler Açık + Para Hileli Apk İndir

444

 

 Flight Simulator 2D v1.3.2 Kargo Uçağı Kilitler Açık + Para Hileli Apk İndir

Flight Simulator 2D v1.3.2 Kargo Uçağı Kilitler Açık + Para Hileli olarak güzel bir oyun olan kargo taşımacılığı gibi serbest uçuş Simulator oyununu paylaşıyorum.
İki boyutlu sivil uçaklarla uçuşların bir simülatörü olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda üç mod seçeneği var. Bu seçenekler, serbest uçuş, görevleri yerine getirme ve iniş olarak bulunuyor.
İlk durumda, oyuna alışmak için sadece eğlenmek, yerleri keşfetmek ve uçağın kontrolünü geliştirmek için etrafta uçmak olacak. 
Sonrasında artık görevleriniz başlayacak ve kargoyu bir noktadan diğerine taşıyacaksınız. 
Şimdi asıl göreve geleceğiz uçaklarda en önemli olan iniş, bakalım bu iniş görevinizi başarılı bir şekilde yerine getirebilecek misiniz?
Oyun içinde gerçek parayla satılan tüm özelliklerin kilidi açık şekilde paylaşıyorum. Bu sayede oyunun keyfini daha çok çıkaracaksınız ve istediğiniz uçak ile tüm havaalanlarına uçabileceksiniz. Dünyanın farklı bölgeleri, gerçek modellerde uçaklar, zorlu rotalar ve  dahası sizleri bekliyor. Şimdi bu güzel oyunu indirin ve denemeye başlayın.
KURULUM;

Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “Flight-Simulator-2D v132-okuokubil-com” apk dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.
VİDEO OYUN TANITIM 


BCVC Link

? MOD APK İNDİR ?

TR Link

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler:  Flight Simulator 2D İndir,  Flight Simulator 2D Oyna,  Flight Simulator 2D Kargo Uçak Oyunu,  Flight İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.